""
""

Mnogi bi u Borčev voz za Čačak – Boris Živanović stiže iz Rumunije

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.01.17. | 15:58

Borac u subotu putuje za Ohrid pojačan novim snagama, ali i vlastitim omladincima koje će Mladen Dodić kaliti uz iskusnije Zebre

Zadnji voz za Čačak u prelaznom roku, bar kada je reč o ekipi Borca ne postoji. Stigao je na Gradski stadion kraj Morave i Boris Živanović i to direktno iz rumunske Dunaree. Tako ispada da je četa Mladena Dodića svakim danom sve brojnija, jer u svakom vagonu koji stiže u ovaj grad ima po neki novajlija za dres Zebri.

Izabrane vesti

„Tako je! Stigao je Sreten Sretenović, iskusni štoper koji je i rođen u ovom gradu. Danas vam javljam da smo jači i za Borisa Živanovića koji stiže iz Rumunije kako bi obavljao ofanzivne zadatke sa bočnih linija. Naš novi fudbaler igrao je i za Honved u Mađarskoj, pa se nadamo da će internacionalno iskustvo ovog fudbalera doneti i nov karakter našem napadu“, kaže za Mozzart Sport, Mladen Dodić, šef stručnog štaba Borca i dodaje da je na poslednjem zimskom ispitu Borac u čvrstom, gotovo takmičarskom susretu uspeo da savlada veoma dobru Jagodinu sa (2:1).

„Dobro smo krenuli, ali moramo dalje. U subotu putujemo na Ohrid gde ćemo nastaviti pripreme. Kao što znate popunili smo kadar u izvesnoj meri, ali daleko od toga da je prelazni rok gotov. Na pripreme ćemo krenuti s pojačanjima, ali i sa našim mladim fudbalerima iz podmlatka Borca. Oni će se kaliti i učiti uz starije igrače. Borac je uvek bio rasadnik talenata, nemojte da sumnjate u to“, tvrdi Mladen Dodić, koji u ovom trenutku još uvek ne zna u kom će se vozu za Čačak naći poslednje pojačanje u ovom prelaznom roku. Borčev transferaški peron nastavlja da radi!

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakČačakMladen Dodićprelazni rokpripremeSreten SretenovićSuperligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara