Mnogi su smeli da se zakunu, ali Varnamo ne odustaje

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.09.18. | 14:00

Otpisani tim stigao do pozicije u kojoj je opstanak izvestan

Mnogi su smeli da se zakunu da je Varnamo siguran putnik u niži rang, ali ekipa sa juga nema takve planove. Ne bi da se vrati u Treći rang posle osam sezona. I rezultati poslednjih sedmica idu u prilog tome. Prvu priliku da izađe iz zone ispadanja Varnamo ima danas, kada gostuje GAIS-u.

Superetan redovno pruža uzbuđenja, naročito u donjem delu tabele. Tako je svake sezone, a tako će da bude i u preostalih osam rundi. Dve ekipe ispadaju, a dve igraju baraž za opstanak, a za ta mesta figurira osam ekipa. "Najsigurniji" je GAIS, koji ima pet bodova više od prvog ugroženog, ali igra promenljivo proteklih sedmica i mora da bude obazriv. Kamen spoticanja mu je slaba defanziva, jer ekipa iz Geteborga praktično ne ume da sačuva mrežu. Nije joj to pošlo zarukom na 16 poslednjih ligaških susreta.

Izabrane vesti

Varnamo ne blista na strani, drugi je najslabiji gost. Ipak, na minula tri meča van kuće sakupio je sedam bodova. Znate, radi se o ekipi koja je u prvih 15 utakmica pobedila jednom, uz dva remija i 12 poraza. Potom je usledila Mundijalska pauza i preobraženje. Varnamo je neporažen na šest proteklih duela u prvenstvu, na kojima je ostvario četiri pobede.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 5418 ŠVE 2 GAIS - Varnamo ds X2 1,71
Ukupna kvota1,71

ŠVEDSKA 2 - 22. KOLO

Sreda
19.00: (2,00) GAIS (3,35) Varnamo (3,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŠvedska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara