"Stevan Mojsilović"
"Stevan Mojsilović"

Mojsilović: Isključili su me kao poslednjeg klošara; Milovanović: Ovi moji su glumili zvezdice

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.15. | 21:18

Zanimljive izjave iz Subotice

Stevan MojsilovićDešava se da budu toliko dosadne da ne vredi trošiti olovku i papir. Ali konferencija za novinare posle susreta Spartaka i Mladosti u Subotici bila je sasvim drugačija. Iako su se kolege Stevan Mojsilović i Nenad Milovanović saglasile da je Spartak apsolutno zasluženo slavio.

Milovanović zna i zašto.
"Željom i htenjem nas je jedan mladi tim naidgrao na svakom delu terena, u svakom trenutku utakmice. Ovi moji su glumili neke zvezdice. Potcenili su rivala, iako sam im nedelju dana pričao da to ne smeju da čine iako nisu igrali Vladimir Torbica i Nemanja Milić. Ima tu mladih, agresivnih igrača, tu su Kovačević, Milošević, Plavšić, Ivanović... A što se nas tiče ovo je najgora igra Mladosti otkako sam ja preuzeo tim", samokritičan je bio Milovanović.

Izabrane vesti

Reči hvale za Spartak imao je i Stevan Mojsilović, ali je on planuo kada su ga novinari upitali za razjašnjenje situacije u 62. minutu kada mu je sudija Dejan Anđelković pokazao crveni karton. Sa tribina nije bilo najjasnije zašto?
"Zalegnite vi u fotelju, klima raditi i napišite šta hoćete", počeo je Mojsilović, ali se ubrzo ispostavilo da ljut nije zbog novinara, već zbog sudija.
"Mene sudija izbaci kao poslednjeg klošara. Sudija koji se bavi nečim, nebitno, dakle ne živi od fudbala. Sudije koji su zaštićeni kao beli medvedi. Bolje da ne komentarišem jer će me kazniti na pravdi Boga. A samo su nam bili dodatna poteškoća na terenu. Neću da mi uzmu novac kojim hranim porodicu. Intervenisao sam zbog povrede Srđana Plavšića. Dobio je snažan udarac. Dete leži na terenu, kažem da ubrzaju ulazak lekara. I dobijem crveni karton? Isključi me pomoćni sudija. Glavni nije znao da mi odgovori, a pet puta sam ga pitao, samo mi kaži zašto me isključuješ? On kaže zato što ste upotrebili nepristojne reči", u neverici se prisećao Mojsilović.

Koji će ipak kući otići srećan. Igra njegovog tima mu je dala povod.
"Da ne ružimo ovu konferenciju. Nisu ove sudije vredne prostora. Vredni su igrači Spartaka. Zbog njih sam danas ponosan. Jer znam koliko je njima bila potrebna jedna ovakva pobeda da i oni dobiju malo više vere u sebe. Odigrali su utakmicu skoro bez greške. Vrlo dobro taktički. Prvo poluvreme je bilo izuzetno. Trebalo je i ranije da damo gol. Dobili smo ekipu koja je sklapana sa dosta finansija, a mi smo se opredelili za mlade igrače", konstatovao je Mojsilović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaNenad MilovanovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara