"Stevan Mojsilović"
"Stevan Mojsilović"

Mojsilović: Ne razumem toliku količnu mržnje, zar treba neko glavu da mi skine?!

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.15. | 21:46

O samom Partizanu samo hvalospevi: “Mi smo samo sticajem okolnosti u istoj ligi sa Partizanom, trenutno najvećim srpskim klubom“

Stevan MojsilovićNije to baš tako retka pojava. Često su tako smele izjave samo način da se pokuša podići samopouzdanje ekipi. Ali u Srbiji je tolerancija odavno strana reč. Navijači Partizana ozbiljno su zamerili Stevanu Mojsiloviću na nekim rečima koje su ugledale svetlost dana uoči susreta crno-belih sa njegovim Spartakom. Znajući kuda sve to može da odvede 48-godišnji strateg pokušava da smiri tenzije.

Na uvrede koje su ga sačekale u Humskoj odgovorio je pozdravom, a posle utakmice rekao...
"Ja sam krenuo ka klupi preko terena, ali sam video da su upaljene prskalice, ne znam da li slučajno. Da sam prošao tuda verovatno bih bio okupan i to bi bila lepa slika za novine. Ali nisam hteo tuda. Ne znam zbog čega su navijači Partizana shvatili da sam ih izazvao izjavama u prethodnim danima. Uopšte nije bilo tako. Neke su izvučene iz konteksta. Evo sad i pred vama i pred kamerama kažem da je Partizan trenutno najveći srpski klub i želim mu svu sreću protiv BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona", počeo je Mojsilović,  koji je po završetku meča stadion napustio tek kada se razišla gužva sa tribina.

Izabrane vesti

Prethodno je kod komesara za bezbednost Partizana insistirao da mu se auto doveze do izlaza, ali je na kraju pešačio do njega kada je dobio uveravanja da se situacija smirila i da je sve bezbedno. Nimalo naivna situacija. Mnogo je tu jakih reči bilo. I o Saši Iliću, iako je Mojsilović o njemu govorio u superlativu, ali su to mnogi drugačije razumeli. Pojašnjenje...
"Saša Ilić je legenda koja ne da hoda, nego trči. I meni je bila čast što sam bio akter na utakmici na kojoj je on igrao. Samo ne razumem toliku mržnju sa tribina. Zar treba neko glavu da mi otkine?!", zapitao se Mojsilović.

O spornom penalu nije želeo da govori, ali realno sagledava zbivanja sa terena.
Čestitam Partiznau na pobedi, oni koji su bolji i zaslužuju da daju gol u poslednjim sekundama meča. I prethodni put u Humskoj i evo sad odluka je pala u ’košarkaškoj završnici’. Ali za Spartak je napredak što je za razliku od prethodnog gostovanja ovaj put stvorio više šansi, ako se ne varam četiri. A onaj ko ih ima više kao što je večeras imao Partizan zaslužuje da pobedi. Svejedno moji igrači su junaci, jer samo sticajem okolnosti igramo u ligi sa Partizanom. Naša liga su drugi klubovi, a ovo je bilo samo jedno evropsko gostovanje za nas. Osećali smo se evropski u ovakvom ambijentu, protiv učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona", istakao je Mojsilović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara