""
""

Monako i PSŽ na pragu velikog dogovora: Kurzava ipak ide u Pariz, a u Kneževinu stiže Koentrao?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.08.15. | 11:32

Dinj će se definitivno preseliti u Romu, a Inter će tu najviše izgubiti...

Fabio Koentrao sigurno napušta Real i u to više nema nikakve sumnje! Međutim, šest dana pre zatvaranja evropske transfer pijace ostaje jedna ogromna dilema - gde će karijeru nastaviti portugalski levi bek? Pari Sen Žermen je želeo da dovede igrača kojeg su povrede onemogućile da prikaže ono najbolje u Kraljevskom klubu, Inter je poslednjih dana bio najbliži potpisu, a kako javlja ugledna madridska Marka, na pomolu je velika trampa u kojoj će Nerazuri biti najveći gubitnici!

Izabrane vesti

Uprkos tome što je prethodnih dana iz tabora Monaka i Pari Sen Žermena bilo potvrđeno da se pregovori oko transfera Levina Kurzave na Park prinčeva neće nastaviti, dva kluba potajno su nastavili razgovore i praktično došli do usmenog dogovora! Najuticajniji madridski list je otišao i korak dalje i najavio da bi zvanična potvrda mogla da bude objavljena već do večeras. PSŽ će francuskog reprezentativca platiti 23.000.000 evra, plus bonusi. 

U paketu dogovora Kneževa i Svetaca ozvaničeno je da će Lukas Dinj definitivno pojačati Romu, te da će francuski šampion ustupiti Koentraoa Monaku, koji za Portugalca sprema sumu od 15.000.000 evra! Kako Inter nema finansijsku moć da parira timu Leandra Žardima, ali i da Koentrau može da ponudi samo jednogodišnju pozajmicu uz opciju kupovine, uz neigranje evropskih takmičenja ove sezone, Marka tvrdi da je 27-godišnji levi bek sada najbliži dolasku na Mediteran, gde bi se takmičio u Ligu Evrope.

Još jedno pitanje moraće da bude rešeno u hodu, a to su Koentraova godišnja primanja, koja iznose 3.500.000 evra. Čak ni Kneževi nisu spremni da izdvoje toliki novac za platu, pa će Portugalac biti primoran da pristane na manje „rezanje“ plate. 

A kako li se sada u Interu osećaju, pitanje je...

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija ARomaReal MadridPrimeraprelazni rok 2015Pari Sen ŽermenMonakoLukas DinjLiga 1Levin KurzavaItalijaInterFrancuskaFabio KoentraoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara