""
""

Morati: Kondogbija kao Ronaldo

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.15. | 15:00

"Kondogbija je važan igrač, mlad je i može da predstavlja glavni oslonac ekipe u budućnosti. Atmosfera koja se stvorila oko njega je veoma pozitivna i za klub. Sve me podseća na transfer Ronalda, odmah smo tada znali da smo doveli šampiona", naveo je Morati

Bivši predsednik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati rekao je danas da ga saga oko doveđenja Žofrija Kondogbije podseća na onu kada je za Nerazure potpisao Brazilac Ronaldo pre 18 godina.

Izabrane vesti

Kondogbija je nedavno došao iz Monaka za sumu od 35.000.000 evra, a Inter ga je praktično “ukrao“ ispred nosa gradskom rivalu Milanu.
“Moram da čestitam predsedniku kluba Tohiru. Kondogbija je važan igrač, mlad je i može da predstavlja glavni oslonac ekipe u budućnosti. Atmosfera koja se stvorila oko njega je veoma pozitivna i za klub. Sve me podseća na transfer Ronalda, odmah smo tada znali da smo doveli šampiona“, rekao je Morati za Korijere delo Sport.

Ronaldo je tokom perioda provedenog u Interu odigrao 99 utakmica i postigao 59 golova. Kondogbija doduše igra na poziciji zadnjeg veznog.
“Nadam se da će Inter sa njim ima dosta uspeha. Pitao me je Tohir šta mislim o Kondogbiji i rekao sam mu da je dobar igrač. Često se čujemo Tohir i ja, pa pričamo o aktuelnim temama“, dodao je Morati.

Prošle sezone fudbaleri Intera zauzeli su osmo mesto na tabeli Serije A i nisu uspeli da izbore plasman u Ligu Evrope.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žofri KondogbijaSerija ARonaldoMasimo MoratiItalijaInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara