""
""

Murinjo stavio tačku na trampu: Aleksis je fantastičan klub zamenio džinovskim

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.01.18. | 15:30

"Možda sam mogao da izvučem više iz Mhitarjana", kaže Posebni

Trampa Mančester Junajteda i Arsenala, Aleksis Sančez za Henriha Mhitarjana, ne bi bila kompletna ako je ponovo ne bi prokomentarisao taj čuveni Gospodin Posebni.

Izabrane vesti

Žoze Murinjo je pustio da stvar "odleži" par dana, a danas na konferenciji uoči gostovanja u Jeovilu u okviru FA kupa dao je "završnu reč" i stavio tačku:
"Ostao sam bez fantastičnog igrača, a i gospodin Venger je ostao bez fantastičnog igrača. Dobio sam fantastičnog igrača, i gospodin Venger je takođe dobio fantastičnog igrača, tako da je posao dobar za sve strane. Dobar je pošto je Aleksis jedan fantastičan klub kao što je Arsenal zamenio za džinovski poput Mančester Junajteda, dok je Miki samo otišao u fantastičan klub kakav je Arsenal", ocenio je lukavi Murinjo.

Posebni je poželeo sreću Mhitarjanu u daljoj karijeri i to na zanimljiv način.
"Verujem da će tamo u Londonu Miki biti bolji nego što je bio kod nas. Transfer je dobar za sve strane. Srećan sam zbog Mhitarjana. Možda sam mogao da izvučem više iz njegovog talenta? Možda, a možda je i on mogao malo više da se potrudi i adaptira se na nas. Možda..."

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksis SančezEngleskaHenrih MhitarjanŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara