""
""

Na prvi pogled Rednapovo pametovanje, a u stvari... Ivanovićeva povreda je dobra za Čelsi?

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.10.15. | 13:11

"Ovu pauzu mogao bi da iskoristi kako bi izanalizirao igru, kako bi ponovo našao potrebno samopouzdanje i vrati se još jači", smatra iskusni engleski stručnjak

Kompletna ostrvska javnost, posebno deo blizak Čelsiju, obrušila se poslednjih nedelja na kapitena srpske reprezentacije Branislava Ivanovića, koji je sezonu počeo neprepoznatljivo loše. Do maja ove godine jedan od najboljih defanzivaca lige, pa čak i Evrope, sada predmet podrugljivih komentara, doživeo je povredu tetive tokom reprezentativne pauze zbog koje će van terena biti tokom narednih nekoliko nedelja, što je pojedine navijače Plavaca obradovalo (?!).

Izabrane vesti

Bez obzira na situaciju koja nije nimalo naivna, kao i one koje bi doskorašnjem heroju sada rado videli leđa, Hari Rednap smatra da bi ova pauza mogla dobro da dođe i Čelsiju i Branislavu Ivanoviću...
"Ivanovićeva povreda mogla bi da bude dobra za Čelsi. Pre samo godinu dana bio je jedan od najboljih desnih bekova u Premijer ligi, a u poslednje vreme počeo je da proživljava šok za šokom. Zbog toga moglo bi da bude dobro da malo nestane sa scene. Došao je u situaciju da preko video snimka možeš da mu pokažeš toliko sitnih grešaka u postavci, u kretnji i igri, a sve je stvar samopouzdanja", rekao je Rednap i onda nastavio:
"Bio je defanzivac prve klase, a ima samo 31 godinu. Nije baš da je u godinama kada ga telo izdaje, pa je verovatno problem u samopouzdanju. Ovu pauzu mogao bi da iskoristi kako bi izanalizirao igru, kako bi ponovo našao potrebno samopouzdanje i vrati se još jači".

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaHari RednapEvropaEngleskaČelsiBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara