Najbolje što hrvatski rukomet može da ponudi

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.12.18. | 12:20

"Kako čujem,moguće je da će biti i više njihovih navijača nego naših", ističe trener Zagreba Lino Červar pred okršaj sa Nekseom

Najbolje što hrvatski rukomet trenutno može da ponudi jeste okršaj Zagreba i Neksea. Upravo će šampion i vicešampion naših zapadnik suseda ukrstiti koplja u pretposlednjoj utakmici 10. kola SEHA lige na neutralnom terenu u Varaždinu.

Ekipa iz Našica dobila je prvi dvoboj u sezoni (23:22), što joj je bio i prvi trijumf posle dugogodišnje dominacije prestoničkog tima.

Izabrane vesti

Ulaz u dvoranu biće besplatan, a Zagrepčani ne bi trebalo da imaju veću podršku, iako su nominalni domaćini. Naprotiv, Nekse će organizovati navijački autobus, a prema pojedinim najavama iz Našica će se uputiti i dosta privatnih vozila.
"Utakmica nam dolazi u malo nepovoljnom trenutku nakon subotnjeg susreta (pobeda nad Motorom u Ligi šampiona, prim. Aut.)međutim šta je - tu je. Utakmicu igraju dve najbolje rukometne ekipe u Hrvatskoj, te smatram da će, bez obzira na rezultat, obe ekipe otići na ovogodišnji Fajnal for. Ova utakmica uvek ima posebnu draž. Poslednji put su nas pobedili, a ni ovoga puta se, nažalost, ne igra u Zagrebu već u Varaždinu i, koliko čujem, moguće je da će biti i više njihovih navijača nego naših, čuo sam da se priprema nekoliko navijačkih autobusa. Poštujem njihov tim, dobro su postavljeni, imaju nekoliko istaknutih pojedinaca, a sada su i pojačani s Jaganjcem. Imaju dva po meni vrlo dobra kružna napadača, Tomića i Šipića. Biće to za nas dodatni napor, moraćemo da izvučemo sve rezervne snage i moći kako bismo im se suprotstavili. Odlučiće obrana i biće to zaista težak ispit po završetku Lige šampiona", rekao je strateg Zagreb Lino Červar.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:00 7470 SEHAL Zagreb - Nexe h 1 (-2.5) 1,75
Ukupna kvota1,75

SEHA LIGA - 10. KOLO

Utorak
16.00: (1,85) Meškov (hend. -15,5) Izviđač (1,85)
18.00: (1,50) Vojvodina (8,50) Železničar (3,15)
20.00: (1,35) Zagreb (8,50) Nekse (4,00)

* Kvote su podložne promenama

FotoReuters

 


tagovi

Lino Červarsportsko klađenjeSEHA ligaRK ZagrebRK Nekse

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara