Najvažniji deo sezone tek sledi

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.19. | 10:53

Vojvodina dočekuje Nekse u okviru SEHA lige

Rukometaši Vojvodine dočekaće Nekse iz Našica večeras (19.00) u sportskom centru "Slana bara" u okviru 16. runde SEHA lige. To je susret prvaka Srbije i vicešampiona Hrvatske, koji je trenutno drugoplasirani tim regionalnog takmičenja.

Novosađani nisu favoriti iako igraju na svom terenu, ali će pokušati da iskoriste činjenicu da je gost umoran od evropskih izazova, gde je na dobrom putu da ponovi prošlogodišnji rezultata plasmanom u četvrtfinale EHF kupa.

Izabrane vesti

Ujedno, Nekse je već obezbedio mesto na završnom turniru SEHA lige.
"Nekse igra najbolju sezonu od kada nastupa u SEHA ligi. To je uvek dobro vođen tim. Organizovan, sa čvrstom odbranom. Protiv takvih timova je uživanje igrati, jer izvlače od tebe maksimum. Tako nešto i očekujem od mojih igrača, da trče svih 60 minuta, da igraju čvrsto, požrtvovano i da prikažu još poneku dobru partiju sa dobrim rezultatom u regionalnoj ligi. Poznato je da je za nas najvažniji deo sezone koji sledi, a to je plej of Superlige, zato su ove utakmice od velikog značaja pošto ako protiv takvih protivnika pokažemo visok stepen kvaliteta, onda se možemo nadati najboljem kada se budemo borili za trofeje. Pozivam ljubitelje rukometa da nas podrže u predstojećem susretu", rekao je trener Vojvodine Boris Rojević.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 7470 SEHAL Vojvodina - Nexe h 2 (+2.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

SEHA - 16. KOLO

Utorak
17.15: (1,60) Vardar (8,00) Meškov Brest (2,85)
19.00: (3,40) Vojvodina (8,50) Nekse (1,45)

*** kvote su podložne promenama

Foto: SEHA


tagovi

SEHASEHA ligaRK Vojvodinasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara