Najvažniji meč sezone za AIK: Titula je nadomak ruke

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.11.18. | 14:38

Tim iz Solne ima bod više i tri meča do kraja, dok je Norčepingu preostalo da odigra još dve utakmice

Nije izgledalo da će biti drame, ali AIK je počeo da "kašljuca". Prvenstvo Švedske ulazi u finalnu fazu, tačnije još dve runde su preostale da se okonča tekuća sezone, sa izuzetkom dva meča koja su večeras na programu. Malme, koji se bori za mesto koje vodi na međunarodnu scenu dočekuje bezbrižni Erebro, dok lider AIK ide na noge Estersundu, koji je lošim rezultatima proteklih nedelja izgubio priliku da se bori za Evropu.

Malme je ogroman favorit protiv Erebra, koji ne može ni gore ni dole, a pritom branilac titule briljira kod kuće. Vezao je devet mečeva bez poraza na svom stadionu, a slavio je na pet od proteklih šest ligaških domaćinstava. Sa druge strane, Erebro loše stoji na strani, pošto nije dao gol na šest od minulih devet gostovanja.

Izabrane vesti

AIK ima samo bod više od drugoplasiranog Norčepinga, a sve zato što je vezao tri remija. Ipak, ima i meč manje, pa bi u poslednje i odlučujuće dve runde Alsvenskana ušao sa četiri boda suficita ukoliko bi večeras trijumfovao nad Estersundom. Zato je ovo možda i najvažniji meč za tim iz Solne u sezoni. Tim iz Stokholma ima najbolju odbranu u ligi, a mrežu je sačuvao na devet od prethodnih 12 mečeva. Estersund je poražen na dva protekla meča, i ostao je bez ikakve šanse da se kroz prvenstvo domogne kvalifikacija za Ligu Evrope. Možda će biti i dodatno demoralisan...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 5418 ŠVE 1 Malmo - Orebro kmb 1&3+ 1,57
Čet 19:00 5408 ŠVE 1 Ostersunds - AIK ki 2 1,67
Ukupna kvota2,62

ŠVEDSKA 1 - 28. KOLO

Četvrtak
19.00: (1,28) Malme (5,30) Erebro (9,00)
19.00: (5,10) Estersund (3,50) AIK (1,67)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenjeMalmeAIKŠvedska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara