""
""

Napoli saznao cenu: Želja broj jedan košta 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.11.16. | 16:42

Šta će uraditi De Laurentis?

Retko koji klub se raduje završetku 2016. godine i početku zimskog prelaznog roka kao Napoli. Italijanski klub jedva čeka početak zimske fudbalske pijace kako bi doveo kvalitetno pojačanje u napadu.

Izabrane vesti

Od teške povrede Arkadijuša Milika je sve krenulo po zlu za Napolitance. Otkako je Poljak povredio koleno i otišao na višemesečnu pauzu, Napoli je nanizao tri poraza, dva remija i samo dve pobede u svim takmičenjima. Da stvari budu gore, njegova jedina prirodna zamena Manolo Gabijadini nije iskoristio šansu i čak je dodatno otežao stvari suspenzijom zbog crvenog kartona. Trener Sari je morao da improvizuje i da igra sa “lažnom devetkom” u nedostatku klasičnog napadača. Željno iščekujući januar…

A u januaru Napolitanci imaju glavnu metu - Leonarda Pavoletija. Napadač Đenove je želja broj jedan trenera Sarija i predsednika De Laurentisa i još prošlog leta su pokušavali da ga dovedu. Ali nudili su samo 15.000.000 evra što je Đenovin predsednik Preciosi tada glatko odbio. Italijanski mediji javljaju da je Đenova istakla cenu od 25.000.000 evra za Pavoletija u januarskom prelaznom roku i poslala poruku De Laurentisu. Gazdi Napolija se ne daje toliki novac, ali je priteran u ćorsokak i moraće da treneru obezbedi kvalitetno rešenje u napadu.

Pavoleti nije tako mlad, ima 27 godina, ali garantuje golove. A to je ono što je Napoliju neophodno…

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ANapoliLeonardo PavoletiItalijaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara