""
""

Napolitanci nakon uragana na Siciliji: Ne gledamo šta radi Juventus!

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.09.16. | 11:19

"Gledamo samo sebe i svoje rezultate, ništa nas drugo ne zanima. Samo želimo da pobeđujemo i budemo na čelu tabele", kaže Hose Kaljehon

Stvari na početku Serije A su kristalno jasne. Ako neko uopšte može i da pomisli da može da ugrozi Juventus, onda je to Napoli, koji objektivno ima najveće šanse da se upusti u trku sa prejakom Starom damom.

Izabrane vesti

Ekipa Mauricija Sarija je nakon jučerašnjeg slavlja protiv Palerma na Renco Barberi (0:3) poslala jasan odgovor lideru Serije A, koji je prethodno bez većih problema preslišao Sasuolo (3:1).
"Srećan sam jer smo odigrali dobro i ostvarili sjajnu pobedu, bilo je to naše odlično izdanje. Gledamo samo sebe i svoje rezultate, ništa nas drugo ne zanima. Samo želimo da pobeđujemo i budemo na čelu tabele. Ja igram za tim i tako će uvek biti, jer postoji dosta igrača kraj aut-linije koji bi želeli da se nađu u timu", rekao je Hose Kaljehon, dvostruki strelac na Renco Barberi.

Napolitanci su ovog leta ostali bez Gonzala Iguaina, ali su očigledno doveli pojačanja koja im garantuju novi napad na vrh tabele.
"Zadovoljni smo radom kluba ovog leta, doveli smo mnogo mladih igrača sa velikim potencijalom", rekaonje Kaljehon.

Napolitancima je prilično zgusnut raspored. Već u utorak gostuju Dinamu iz Kijeva u Ligi šampiona, a već u subotu čekaju Bolonju na San Paolu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ANapoliItalijaHoze KaljehonEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara