""
""

Napolitanski šou u Veroni: Pipita pogađao i nameštao, Hamšik dva puta u metu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.13. | 19:54

Na krilima napadačkog trilinga, Napoli slavio 4:2 protiv Kjeva kojem nije pomogao ni raspoloženi Paloski

Ako se po jutru dan poznaje, opasan tim je stvorio Rafael Benitez u Napulju! Posle ubedljivih 3:0 protiv Bolonje u prvom kolu, večeras su sa 4:2 deklasirali i Kjevo u Veroni sa 4:2 i nagovestili da imaju tim sposoban da svrgne Juventus sa trona.

Izabrane vesti

Sa četiri ovoletošnja pojačanja u prvih 11 (Iguain, Kaljehon, Reina i Albiol) Napolitanci su pružili sjajnu partiju na Bentegodiju i demontrirali silu nad Letećim magarcima koje je u igri držao neugodni špic Alberto Paloski.

Dva puta je Napoli dolazi u vođstvo i dva puta je Paloski golovima vraćao stvari na početak. Ipak, ubojiti napadački triling Napolija: KaljehonHamšikIguain je jednostvano bio prejak za autsajdera iz Verone.

Hamšik je u 13. minutu udarcem sa distance doveo Benitezovu četu u vođstvo. Paloski je desetak minuta kasnije iskoristio cebntaršut Hetemaja, pobegao Albiolu i poravnao rezultat. Potom je proradila veza iz Reala. Iguain je sjajno uposlio Kaljehona koji pogađa novo vođstvo Napolitanaca. Međutim i ovoga puta je radost Napolija trajala samo desetak minuta. Opet je Paloski bio koban po goste, kada je poslao loptu u mrežu kroz noge Reine.

Dodali su Napolitanci gas u drugom poluvremenu i upisali tri očekivana boda. Hamšik je drugi gol na meču postigao kada se najbolje snašao u gužvi ispred gola Kjeva. Sve dileme je rešio Gonzalo Iguain u 70. minutu. Popularni Pipita je pobegao odbrani rivala i postigao prvenac u dresu novog kluba. 

SERIJA  - 2. kolo

Subota:
Kjevo – Napoli 2:4 (2:2)
/Paloski 24, 40 - Hamšik 13, 64, Kaljehon 28, Iguain 70/

20.45: Juventus - Lacio

Nedelja:
18.00: Roma – Verona
20.45: Atalanta – Torino
20.45: Bolonja – Sampdorija
20.45: Katanija – Inter
20.45: Đenova – Fiorentina
20.45: Milan – Kaljari
20.45: Sasuolo – Livorno
20.45: Udineze - Parma


tagovi

Alberto PaloskiEvropaGonzalo IguainHoze KaljehonItalijaKjevoMarek HamšikNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara