"Razočaran Menez"
"Razočaran Menez"

Nastavlja se trofejna suša Rosonera: Lacio sa desetoricom izbacio Milan iz Kupa Italije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.01.15. | 22:43

Rimljani slavili golom Lukasa Bilje iz jedanaesterca u 38. minutu i prošli u polufinale Kupa Italije. U 45. minutu isključen Lorik Cana, ali to nije sprečilo goste da prođu u polufinale italijanskog kupa – 0:1

Razočaran Menez

Iako se tome praktično niko ni na San Siru nije nadao, Milan ni četvrtu sezonu uzastopno neće osvojiti trofej, koji se čeka još od 6. avgusta 2011. godine i slavlja u Superkupu Italije nad gradskim rivalom Interom. Rosonere je večeras na San Siru u četvrtfinalu italijanskog kupa eliminisao Lacio, koji je još jednom pokazao da je kvalitetniji tim od izabranika Filipa Inzagija – 0:1.

Izabrane vesti

Sve je bilo rešeno u 38. minutu, kada je u svom kaznenom prostoru, nakon centaršuta kapitena Radua, sa obe ruke loptu dirao Mikelanđelo Albertaci. Rimljani su bili na velikim mukama u drugom poluvremenu, pošto je u 45. minutu drugi žuti karton zadradio Lorik Cana.

Napadi Rosonera bili su najžešći u poslednjim trenucima meča, kada se činilo da je domaćin i žestoko oštećen, pošto je poništen pogodak Alesija Ćerćija zbog navodnog ofsajda. Ipak, na usporenom snimku se kasnije videlo da su sudije na čelu sa Đanlukom Rokijem bile apsolutno u pravu.

KUP ITALIJE - ČETVRTFINALE:

Milan - Lacio 0:1 (0:1)
/Bilja 38pen/

Sreda (28. januar):
20.45 Parma - Juventus

Utorak (3. februar):
20.45 Roma - Fjorentina

Sreda (4. februar):
20.45 Napoli - Inter

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanLukas BiljiaLacioItalijaFilipo InzagiEvropaAlesio Ćerći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara