"Gabrijel Batistuta"
"Gabrijel Batistuta"

Ne baronišemo, Batistuta postaje trener: Želim da krenem stopama mog prijatelja Dijega Simeonea

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.01.15. | 15:37

„Nisam sumnjao da će Čolo postići velike stvari, on nas je uvek inspirisao“, rekao je Batigol

Gabrijel BatistutaIako nije osvojio nagradu Fife za najboljeg trenera 2014. godine Dijego Simeone je obeležio prethodnu sezonu klupskog fudbala, a uskoro bi mogli da dobijemo još jednu bivšu igračku legendu iz Argentine koja će vikati uz aut liniju – Gabrijela Batistutu.

Legendarni golgeter je poručio da se dosta odmorao od igre koja ga je proslavila, i da želi da napravi karijeru poput bivšeg saigrača.
„Posle 10 godina bez fudbala, želim da počnem ponovo da radim. Želim da krenem stopama mog prijatelja Dijega Simeonea. Moja glad je idalje tu, i davaću sve od sebe ako počnem da radim. Kao igrač, možeš da radiš samo određene stvari na terenu, ali kao trener možeš da pokažeš svojim igračima kako da rade te stvari. Tražim dobro mesto da počnem. Ima suviše pritiska u Argentini i Italiji, radije bih počeo negde drugde“, rekao je Batistuta.

Izabrane vesti

Bivši igrač Rome i Fiorentine je poručio da ga nije iznenadio veliki uspeh trenera Atletika.
„Nisam sumnjao u Dijega, on je uvek voleo fudbal i da podučava. Nisam sumnjao da će Dijego postići velike stvari, on nas je uvek inspirisao. Zaslužuje sve što mu se dešava. Voli da radi i da prenosi svoju filozofiju na igrače. Drago mi je zbog njega“, rekao je legendarni Argentinac.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraItalijaGabrijel BatistutaEvropaDijego SimeoneAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara