"Navijači Steaue"
"Navijači Steaue"

Ne pomaži ni evrogolovi – navijači Steaue na ratnoj nozi sa ekipom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.09.14. | 21:57

Gaz Metan savladan sa rutinskih 3:1 pred 3.000 navijača koji su bukvalno okrenuli leđa ekipi jer je samo nekoliko fudbalera posle poraza od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona prišlo tribini da podravi pristalice slavnog kluba iz Bukurešta

Navijači SteaueNova tri boda su tu, ali tu su i stari problemi. Steaua je u šestom kolu Lige 1 bez većih problema izašla na kraj sa Gaz Metanom i pobedom od 3:1 ponovo, barem na dan, preuzela prvo mesto na tabeli rumunskog prvenstva. Međutim, odnos sa navijačima nije izgladila.

Iako je na terenu odradila sve što je trebalo.

Izabrane vesti

Još jednom je blistao Klaudiju Keseru, koji je otvorio goleadu, a potom bio strelac i trećeg, poslednjeg pogotka Steaue. I to kakvog!  Bomba u pravom smislu te reči. I Keseruov deveti gol na šest ligaških utakmica ove sezone!

Međutim, veliko je pitanje da li bismo pogodak Keserua mogli da proglasimo za najlepši trenutak meča. Za to se pobrinuo Lusijan Sanmartean,koji je drugo poluvreme otvorio direktnim golom iz kornera!

Izaberite sami koji vam se više dopada.

Dva majstorska pogotka, ipak, nisu bila dovoljna kako bi se odobrovoljili navijači slavnog tima iz Bukurešta. Oni su, naime, u sukobu sa ekipom još od ispadanja od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Utučeni igrači tada su, barem većina njih, "zaboravili" da odu do tribine sa najvatrenijim pristalicama rumunskog šampiona i otpozdrave. Navijači su to shvatili kao izraz nepoštovanja. Prošle nedelje su duel sa Konkordijom pratili u tišini. Večeras ih je bilo samo 3.000 na tribinama. Ali je dobar deo njih odmah posle prvog Keseruovog gola, već u 12. minutu, napustio svoja sedišta i sam stadion. Ostatak je ćutke posmatrao utakmicu.

LIGA 1 – šesto kolo:

Brašov – Konkordija 4:1 (2:0)
/Konstantinesku 17, 49, Grigorie 35pen, Leko 53 – Boldrin 87/

Steaua – Gaz Metan 3:1 (1:0)
/Keseru 12, 61, Sanmartean 49 – Ljuljaku 68/

Subota:
17.30: Vitorul – Čahlaul
20.00: Kluž – Astra

Nedelja:
15.00: Jaši – Targu Mureš
17.30: Rapid – Univerzitatea
20.00: Botošani – Dinamo

Ponedeljak:
17.30: Krajova – Ocelul
20.00: Panduri – Petrolul

(FOTO: Action Images)


tagovi

BrasovEvropaGaz MetanKlaudiu KeseruLiga 1Lusijan SanmartennavijačiRumunijaSteaua

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara