Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Arsenal 1,80, Napoli 2,00, Lil 1,75

Vreme čitanja: 3min | ned. 28.04.24. | 10:46

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na Napoli protiv Rome u Seriji A, te dvojke na Arsenal protiv Totenhema u premijerligaškom derbiju Londona i Lil protiv Meca u francuskoj Ligi 1 (sve susrete šampionata Francuske i Italije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Navijači Totenhema su danas spremni za duplo slavlje. Pobeda bi približila Pevce četvrtoj poziciji i plasmanu u Ligu šampiona, a ujedno i udaljila najljućeg rivala Arsenal od titule. Tobdžije su trenutno prve na tabeli, imaju bod više od Mančester Sitija, ali i odigranu utakmicu više. Da bi skinule Građane sa trona moraju da pobede sve mečeve do kraja i da se nadaju barem jednom kiksu izabranika Pepa Gvardiole. Naravno, pitaće se mnogo i Totenhem, koji će takođe igrati i protiv Sitija do kraja sezone. Njemu su bodovi neophodni, pošto je Aston Vila na +7, uz tri odigrana meča više. Prvi susret Arsenala i Totenhema ove sezone, sredinom septembra, završen je 2:2.

NAPOLI - ROMA (NEDELJA, 18.00), KEC 2,00

Prošlogodišnji šampion Italije, Napoli, lako bi mogao da ostane bez plasmana u neko takmičenje UEFA za sledeću sezonu. Pet kola pre kraja Serije A je tek osmi na tabeli, sa pet bodova manje i utakmicom više od sedmoplasirane Atalante. U poslednjih pet kola je Napoli ostvario samo jednu pobedu, zato sada mora do kraja da beleži što bolje rezultate. Počev od duela sa Romom, kojoj su poeni takođe potrebni u borbi za peto mesto i plasman u Ligu šampiona sa Laciom i Atalantom. Roma je malo umornija od Napolija, pošto je prethodnih nedelja igrala i Ligu Evrope (stigla je do polufinala). U prvom okršaju u sezoni, sredinom decembra, Roma je bila bolja od Napolija sa 2:0.

MEC - LIL (NEDELJA, 13.00), DVOJKA 1,75

Uzaludno je Lilu to što je u prethodnih desetak dana igrao dobro, kada je izgubio od Aston Vile u Ligi konferencije (posle penala) i Monaka u prvenstvu (0:1). Moraju Doge da se konsoliduju ako žele da u preostala četiri kola preskoče Brest i izbore direktan plasman u Ligu šampiona. Četvrti su sa bodom manje, a četiri više od petoplasirane Nice. Zato, treba im sada pobeda. Doduše i Mecu gori pod nogama, trenutno je u zoni ispadanja (16. na tabeli, što vodi u plej-aut). Pobedio je na poslednja dva meča Lans (2:1) i Avr (1:0), popravio je svoj položaj. Trkaće se sa Avrom i Nantom za opstanak.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara