""
""

Nekad Zaza - Berardi, danas Sansone - Defrel! Sasuolo se potpisao Karpiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.04.16. | 19:52

Opet imaju sjajan napadački tandem

Sasuolo postaje rasadnik dobrih napadača. Afrirmisali su Simonea Zazu i napravili napadača za Juventus. Slična situacije je i sa Zazinim nekadašnjim partnerom uanapadu Domenikom Berardijem koji će biti veliko pojačanje za neki jači klub narednog leta. A već stižu i njihovi naslednici. Nikola Sansone i Gregoa Defrel pokazuju da će Sasuolo opet imati sjajne napadače za prodaju.

Izabrane vesti

Njih dvojica su danas činili ofanzivni triling sa Berardijem i bili autori pobede od 3:1 na gostovanju Kapriju. Sansone je dao jedan i namestio dva gola, Defrel je upisao po gol i asistenciju. Berardi je ostao u njihovoj sencoi, a Karpi možda dobio i presudu za selidbu u Seriju B. Mnogi timovi su ove sezone pobeđivali Karpi i pisali mu kartu za selidbu u drugu ligu, a Sasuolo mu je danas zadao udarac koji bi mogao da bude fatalan.

Karpi je bio u odličnoj seriji rezultata. Bez poraza u pet utakmica, sa dve pobede u nizu. Dočekali su Sasuolo sa velikim ambicijama jer su tri boda mogla da ih vinu iznad direktnih konkurenata u borbi za opstanak. Ali Sasuolo ništa ne poklanja. Četa Euzebija Di Frančeska je odirgala odličan meč i na krilima tandem Sansone - Defrel razbila odbranu domaćeg tima.

Brzonogi Sansone je u četvrtom minutu najavio da je ovo njegov dan posle asistencije Defrela. Domaći su se vratili u igri golom Đajola posle ubačene lopte iz prekida, ali se nisu dugo radovali pošto je Sansone “vratio” asistenciju Defrelu, a mladi Francuz se poigrao sa odbranom Karpija i obezbedio vođstvo gostima na poluvremenu. Sve dileme su bile rešene posle pogotka defanzivca Aćerbija u 73. na još jednu asistenciju Sansonea.

Serija A - 31. kolo

Subota:
Karpi - Sasuolo 1:3 (1:2)
/Đajolo 25 - Sansone 4, Defrel 35, Aćerbi 73/

20.45: Juventus - Empoli

Nedelja:
12.30: Udineze - Napoli
15.00: Đenova - Frozinone
15.00: Atalanta - Milan
15.00: Kjevo - Palermo  
15.00: Lacio - Roma
15.00: Fiorentina - Sampdorija
20.45: Inter - Torino

Ponedeljak:
20.45: Bolonja - Verona

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AsasuoloNikola SansoneItalijaGregoa DefrelEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara