Nema nove utakmice Partizan - Mačva

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.12.18. | 09:27

Crno-belima ostavljena mogućnost žalbe

Utakmica Partizan – Mačva biće registrovana postignutim rezultatom (0:0), a nova se neće igrati. To je odluka koju će. najavljuje Sportski žurnal, tokom ponedeljak saopštiti Vladimir Bulatović, direktor Superlige i na taj način staviti tačku na uvodni susret 21. kola ovdašnjeg prvenstva.

Prema Žurnalovim saznanjima, izveštaji službenih lica – sudije Aleksandra Živkovića iz Niša i delegata Dragoslava Đermna iz Bačke Palanke otklonili su svaku dilemu, pa će duel biti zaveden u knjige kao remi.
Prvi čovek elite sakupio je dovoljno čvrstih dokaza da zaključi (ne)sporan meč u svom domenu“, piše ovaj list, ističući da je direktor Superlige inokosan organ.

Izabrane vesti

U Humskoj 1, pak, smatraju da su oštećeni, jer su igrali po snežnoj vejavici, dok su narednog dana, zbog istih vremenskih uslova superligaške utakmice odlagane i time je, prema kazivanju crno-belih, takmičenje uvedeno u neregularan tok. Zato se očekuje žalba Partizana na ovu odluku. Osvajač Kupa Srbije će, izvesno, proslediti dopis Komisiji za žalbe na čijem čelu je Marjan Rnić, a odluke ovog organa imaju moć izvršnih.

FOTO: MN Press


tagovi

FK PartizanMačva ŠabacVladimir Bulatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara