""
""

Neprijatelji zauvek! On njemu ruku pomirenja, ovaj se češao... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.04.16. | 22:59

Nova stranica otvorenog sukoba Maura Ikardija i Maksija Lopeza, kapiten Intera se čak uvredio?!

Zbog svega što je uradio nekada najboljem prijatelju Mauro Ikardi nije zaslužio da ga Maksi Lopez uopšte pogleda, ali kapiten Intera našao se uvređenim zbog toga što mu Argentinac nije pružio ruku neposredno pre početka susreta Intera i Torina?! Pritom, to nije bio prvi put da se tako nešto dogodi. 

Izabrane vesti

Rat do istrebljenja! Maksi je pobednik, dva čudesna poteza i poruka: Vidi šta sam ti uradio od kluba, druže (VIDEO)

Doduše, ovog puta Lopez je malo preterao pošto je rukovanja sa Ikardijem izabrao da počeše „ponos“. A kad pogledate ludu istoriju ovog ljubavnog trougla - ko bi mogao da mu zameri? Italijanski reprezentativac je Maksiju preoteo ženu Vandu Naru, prisvojio mu decu kao svoju, čak istetovirao njihova imena na ruku i svaki trenutak koristi kako bi se fotografisao sa njima i provocirao... 

Loš, gori, Ikardi: Napadač Intera istetovirao likove i imena dece Maksija Lopeza

Ali, Ikardi je u poluvremenu meča dao izjavu za Sport Medijaset u kojoj je neposredno prozvao Lopeza zbog toga što se nisu rukovali, a na pitanje novinara upravo o ovom detalju, on je odgovorio sledećim rečima:
"To sve zavisi od ponašanja nekih ljudi, ja sam kulturan i pružio sam ruku kako bih se pozdravio sa svima", poručio je kratko Ikardi.

Neke stvari se, ipak, ne zaboravljaju...


tagovi

TorinoSerija AMauro IkardiMaksi LopezItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara