""
""

Nezadovoljni Slaviša Stojanović poručio upravi: Neću vaše štopere!

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.13. | 21:48

Bugarin Stojanov i Crnogorac Glavan nisu prošli probu, Omega i Jovanović su dobili još kredita da se izbore za ugovore

Očekivalo se da večerašnja sednica Upravnog odbora Crvene zvezde donese neke konkretne korake što se tiče prelaznog roka, ali se to nije desilo. Šta više, nije doneta nijedna bitna odluka, a alarmantno je to što trener Slaviša Stojanović nije bio zadovoljan ponuđenim rešenjima za mesto štopera, što je i jasno poručio glavešinama Zvezde.

Izabrane vesti

Ispred rukovodstva Zvezde, medijima se kratko obratio član UO, Dr. Miljko Ristić, pošto su členi ljudi poput povređenog Nebojše Čovića, ali i Tončeva, Škundrića i Stojadinovića ranije napustili zasedanje.  
„Većali smo tri sata, ali ništa konkretno nije odlučeno. Trener Slaviša Stojanović nije zadovoljan ponuđenim rešenjima na mestu štopera“, prokomentarisao je Ristić.

Nije poznato koji su tačno štoperi predloženi strategu crveno-belih, ali je poznato da u poslednjoj liniji Zvezde u novoj sezoni neće biti mesta za Kostadina Stojanova i Iliju Glavana. Bugarski reprezentativac i najbolji defanzivac crnogorske lige su prethodnih dana trenirali sa ekipom Zvezde, bili pod budnim okom Slaviše Stojanovića, ali nisu zadovoljili njegove ukuse i oni napuštaju Marakanu.

Takođe, Zvezdin kormilar je odlučio da još neko vreme zadrži na probi Omegu Robertsa i 18-godišnjeg Sašu Jovanovića iz Kolubare. Oni će dobiti još vremena da se dokažu i da pokažu da zaslužuju dres Crvene zvezde. 

Stojanović verovatno nije zadovoljan ni činjenicom da klupsko rukovodstvo nije uspelo da dovede njegovu najveću želju, iskusnog italijanskog štopera Kristijana Terlicija koji odlazi u Sijenu. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaIlija GlavanKostadin StojanovRoberts OmegaSaša JovanovićSlaviša StojanovićSrbijaSuperligaUpravni odbor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara