""
""

Nije varšavska nego srpska Legija! Radović i Nikolić ponovo pucaju rafalom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.12.16. | 19:52

Poljski šampion ubedljiv na gostovanju Pjastu (5:1 ) srpski internacionalci postigli po dva gola

Živa je Legija u šampionskoj trci u Poljskoj-  umrla nije -  dok je Srba i Srbije! Mala šala na početku teksta, ali naši internacionalci na privremenom radu u Varašavi ozbiljno nastavljaju da guraju Legiju ka prvom mestu. Kad stane Miroslav Radović, tu je Aleksandar Prijović. Kad stane Prijović, tu je Nemanja Nikolić. I sve to uz trenerski pečat mladog stručnjaka i bivšeg igrača Partizana Aleksandra Vukovića.

Legija je danas bila ubedljiva na gostovanju Pjastu (5:1) A treba li uopšte apostrofirati ko je bio u centralnoj ulozi?  Domaćin je stradao od srpskog mača. Bivši igrač Partizana Miroslav Radović i Nemanja Nikolića isporučili su nejakom domaćinu žestoku porciju. Obojica su dala dva gola.

Izabrane vesti

Legija je stigla do trećeg uzastopnog trijumfa u domaćem prvenstvu.

Takav epilog je nagovestio Miroslav Radović, iskoristivši sjajnu kolektivnu akciju kompletnog tima Legije. Do kraja poluvremena Ođiđi Ofoe je sjajano prošao i poslužio Nemanju Nikolića za osmi pogodak mađarskog reprezentativca srpskog porekla u ovoj sezoni.

Tamo gde su stali u prvom Radović i Nikolić su nastavili u drugom. Još jednom su pogađali mrežu Pjasa, a u listu strelaca se upisao. U strelce se još upisao Ođiđi Ofoe.

Nekadašnji štoper Metalca Aleksandar Sedlar je igrao za Pjast do 61.minuta.


tagovi

PoljskaNemanja NikolićMiroslav Radovićmeđunarodni fudbalLegijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara