""
""

Nikad gori žreb za Partizan: Đer, Ludogorec, Šahtjor...

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.13. | 09:57

Među kandidatima još Fola Eš iz Luksemburga i pobednici prvog kola kvalifikacija

Za podne je zakazan žreb početna dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a navijači Paritzana već imaju razlog za brigu. UEFA je objavila podgrupe žreba i svela listu kandaidata crno-belih na šest mogućih protivnika.

Prema informacijama objavljenim na sajtu Evropske kuće fudbala, mogući rivali Prnog valjka (nosilac u ovom kolu) su ekipe slabijeg koeficijenta: Đer (Mađarska), Ludogorec (Bugarska), Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Fola Eš (Luksemburg) i pobednici susreta prve eliminacione runde u kojoj učestvuju Strejmur (Farska Ostrva), Tre Pene (San Marino), Lusitans (Andora) i Širak (Jermenija).

Izabrane vesti

Imajući u vidu listu mogućih protivnika može se konstatovati da nikad gori žreb nije bio za Partizan, pošto izabranici Vuka Rašovića mogu da nalete na šampiona Bugarske, Ludogorec koga je lane jedva eliminisao zagrebački Dinamo, kao i srpsku koloniju u Đeru (Trajković, Đorđević, Stevanović, Stanišić i Andrić) koji je ubedljivo osvojio šampionsku krunu u Mađarskoj, dok bi i putovanje u daleki Kazahstan verovatno donelo mnogo probema  ekipi iz Humske u ovoj fazi takmičenja. Nema sumnje da bi odlazak u Luksemburg bilo maltene kao izlet, dok sa ekipama učesnicima prvog kola kvalifikacija naš šampion ne bi smeo da ima poteškoća.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperligaUEFAžreb Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara