""
""

Niko ne sme da dobije žuti karton

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.11.17. | 18:45

Čak 19 fudbalera Republike Irske i Danske strepi u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Zanimljiv okršaj baraža za Svetsko prvenstvo u Rusiji biće susret između Danske i Republike Irske, a prvi duel ovih selekcija zakazan je za subotu uveče na čuvenom Parkenu u Kopenhagenu (20.45).

Izabrane vesti

I biće jako zanimljiv zbog jednog podatka - čak 19 fudbalera na obe strane je ugroženo da zbog žutog kartona propusti revanš koji je na programu nekoliko dana kasnije u Dablinu.

SVE KVOTE ZA MEČ DANSKA - REPUBLIKA IRSKA

U lošijoj poziciji su Irci gde "vise" čak desetorica reprezentativaca - golman Daren Rendolf, defanzivci Kristi, Dafi, Klark, Vord, vezisti Arter, Vilan, Mekgidi, Meklin i napadač Deril Marfi.
"Moramo da igramo oprezno da izbegnemo glupe kartone pred revanš. Opet, ne smemo da budemo ni previše mekani jer ćemo u tom slučaju izgubiti. Mislim da imamo dobru klupu i de nećemo morati da brinemo za revanš ako neko ispadne iz tima zbog kartona", smatra Kirijan Klark koji će kao defanzivac biti posebno pod pritiskom. 

Ništa bolja situacija nije ni u taboru Danske gde od žutice strepe - golman Kasper Šmajhel, zatim defanzivci Ankersen i Simon Kjer, pa vezisti Tomas Dilejni i Kristijan Eriksen, kao i napadači Jorgensen, Kornelijus, Jusuf Poulsen i Viktor Fišer.

(FOTO: Action Images)


tagovi

baraž za spmeđunarodni fudbalreprezentacija Danskereprezentacija Republike Irskereprezentativni fudbalRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara