"Maks bi da čuje da je klinac i od Rozberga"
"Maks bi da čuje da je klinac i od Rozberga"

Niski udarci: Toto Volf i Horner razmenjuju uvrede zbog Verstapena i Rozberga

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.06.16. | 11:12

"Maks djeluje kao nezreli tinejdžer“, poručio je Toto Volf mladom Verstapenu, da bi na to od Kristijana Hornera, i Red Bula dobio očekivan odgovor u istom bezobzirnom stilu

Maks bi da čuje da je klinac i od RozbergaKada Toto Volf kaže da je Maks Verstapen mentalno „klinac“, onda je to vest koja mora da uzbudi sportsku javnost. Volf je besno nasrnuo na mladog vozača, a  Kristijan Horner, prvi čovek Red Bula nije propustio priliku da mu uzvrati i odbrani dostojanstvo svog takmičara.

Razume se razlog za optužbe je duel Nika Rozberga i Maksa Verstapena u Kanadi koji je po Volfovom mišljenju bio nekorektan od strane vozača Red Bula. Gde je Verstapen napravio toliku grešku da bi zbog toga prvi čovek Mercedesa morao da urla?
"Mas deluje kao nezreli tinejdžer. Kada je u automobilu, on zaista izgleda zrelo, ali u interakciji s njim, vi shvatite da je on kao klinac“, rekao je Toto Volf, povredio sujetu mladog Verstapena, i izazvao momentalnu reakciju stručnog štaba Red Bula.
"Da budem iskren, mislim da je Maks pokazao veliku mentalnu snagu. Monako je bio jako loš vikend za njega, ali njegov nastup u Kanadi, način vožnje i borbenost pokazuju veliki karakter. To uopšte nije negativno uticalo na njega. Bila je to prilično zrela vožnja za nekoga koga Toto Volf smatra mnogo neozbiljnijim nego što bi trebalo. U stvari meni je izgledao jako zrelo kad je onako skinuo Totovog veoma zrelog vozača, i postavio ga na mesto koga je zaslužio vožnjom”, vratio je Kristijan Horner sve u brk veoma sujetnoj poruci koju je Toto Volf uputio na adresu Red Bula i Maksa Verstapena.

Izabrane vesti

Trenutno deluje da gazda Mercedesovog boksa, Toto Volf malo po malo gubi samopuzdanje jer ga sve više napušta uloga u kojoj ne zna za poraz i nema kome da se pravda jer su njegovi bolide uvek prvi. Ovakve izjave su u svetu veoma mekih komentara iz boksova najbržeg cirkusa prava retkost i senzacija, pa ne treba da čudi ukoliko se ovaj verbalni rat u najskorije vreme nastavi. Zato je veliko pitanje kako će se Verstapen u budućnosti na stazi ponašati prema Rozbergu, jer da ne zaboravimo on ima tek 18 godina, i poslednje što mu je potrebno jesu uvrede koje mogu da poljuljaju njegov mladalački entuziazam i veru u iskrene namere zverki iz Formule 1.

(FOTO:Action Images)


tagovi

Toto VolfNiko RozbergMaks VerstapenKristijan HornerFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara