Ništa od Briža i Standarda: Đorđe Jovanović potpisuje za Lokeren

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.07.18. | 08:41

Izdanak Partizanove fudbalske škole završava medicinske preglede i potpisuje četvorogodišnji ugovor

Mladi napadač Partizana Đorđe Jovanović postaće novi član belgijskog Lokerena. Supertalentovani golgeter danas će proći medicinske preglede i staviti paraf na četvrogodišnji ugovor sa novim klubom.

Za Jovanovića su se prvobitno interesovali tamošnji giganti Briž i Standard, pominjalo se i obeštećenje od 700.000 evra, ali je mladi napadač ipak odlučio da se prvo oproba u klubu sa nešto manjim ambicijama i pritiskom.
"On je dobar igrač, koji dobro radi, izuzetno je uporan, ubitačan u kaznenom prostoru. Ima mnogo potencijala. Ako ga je Briž pratio, onda je jasno, u pitanju je sjajan napadač", rekao za Het Laatste Nieuws nekadašnji trener Crvene zvezde i upravo Lokrena Aleksandar Janković.

Izabrane vesti

Jovanović je bio dominantan u mlađim kategorijama crno-belih. Iako ima samo 19 godina za prvi tim Partizana debitovao je još u novembru 2016. godine kod trenera Marka Nikolića na gostovanju Čukaričkom. Prošle sezone je dobio još više prostora, pa je na kraju sakupio ukupno 26 seniorskih mečeva u crno-belom dresu i postigao četiri gola.

Foto: MN press


tagovi

Đorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara