"Tuga fudbalera CSKA"
"Tuga fudbalera CSKA"

Ništa od finala za CSKA: Ugo Almeida odveo Kubanj na megdan Grofu i Srbima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.04.15. | 20:19

Klub iz Krasnodara napravio iznenađenje u polufinalu i eliminisao aktuelnog prvaka koji ima sezonu za zaborav

Tuga fudbalera CSKA

Osim toga što neće odbraniti titulu, a velike su šanse da neće igrati ni u Ligi šampiona, CSKA će sezonu završiti i bez osvojenog trofeja u nacionalnom kupu pošto je zaustavljen na pretposlednjoj prepreci.

Izabrane vesti

Kubanj je u Krasnodaru napravio veliki uspeh i iznenađenje savladavši aktuelnog prvaka minimalcem i plasirao se u finale gde ga čeka moskovska Lokomotiva koja je danas posle prave drame eliminisala drugoligaša Gazovik.

Po prvi put u klupskoj itoriji, Kubanj će se boriti u finalu za trofej Kupa Rusije, a heroj pobede nad Armejcima je bio iskusni Portugalac Ugo Almeida. Kubanj je zasluženo porazio Moskovljane koji su u velikom padu forme i imaju sezonu za zaborav. Domaći tim je više pokazao, imao bolje šanse i upisao veliki trijumf. Pobednika je odlučio pogodak januarskog pojačanja Uga Alemide. Portugalac je imao očajnu polusezonu u italijanskoj Ćezeni, ali se današnjim golom odužio Rusima na ukazanom poverenje.

Golu je prethodila očajna intervencija Marija Fernandesa posle koje je Alemida rutinski zatresao mrežu Armejaca.

Kubanj će se sa Lokomotivom osim za trofej, boriti i za plasman u Ligu Evrope s obzirom da u prvenstvu mnogo kasni za vodećim klubovima i sezonu će završiti u sredini tabele.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ugo AlmeidaRusijaPremijer ligaEvropaCSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara