""
""

Nova krila Skuderije za prelet Malezije

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.09.16. | 14:50

Sebastijan Fetel tipuje na rezultat preko novog aerodinamičkog paketa

Sezona Formule 1 prevalila je polovinu, a Skuderija još uvek uporno insistira na unapređenju aktuelnog bolida. Iz Maranela, a pred trku u Sepangu stiže vest u kojoj se kaže da će Ferari u Maleziji nastupiti s novim aerodinamičkim paketom.

Izabrane vesti

Konkretno, s tim se u vezu dovodi nedavna izjava Mauricija Arivabenea koji konačno veruje u Kimija Rajkonena. U istom kontekstu je i priča Sebastijana Fetela koji se nada da će novi aerodinamički paket doneti bitan napredak ekipi.
”Mislim da bismo mogli imati solidne rezultate ako sve krene kako treba. Znamo da imamo jak paket. Na nekim trkama nismo postigli sve što smo mogli, dok je s druge strane negde do greške dolazilo zbog nas, a negde su se prosto dešavale nepredviđene stvari”, izjavio je Sebastijan Fetel, i nastavio da razjašnjava misterioznu najavu Ferarija da će u Maleziji sve biti puno bolje nego inače.


Svakako se do sada nije završavalo onako kako smo želeli, i nismo tamo gde bismo želeli. Mislim da verujemo u sebe. Svakako nismo tamo gde bismo želeli da budemo. Na stazama kao što je ona u Singapuru bi generalno trebalo da budemo bolji. Očekivali smo da budemo konkurentni, a onda tu je uvek i šansa za pobedu ili borbu za podijum. Nažalost nije ispalo sve dobro po nas. Ali imamo samopouzdanja. Ovde smo da se borimo, i to ćemo i raditi”, zaključio je Fetel večitu ovosezonsku priču o Feariju i novim stranicama u 2016. godini.
(FOTO: Action Images)


tagovi

VN MalezijeSebastijan FetelMauricio ArivabeneFormula 1Ferari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara