"Novak Đoković"
"Novak Đoković"

Novakova lagana šetnja po Ol Ingland klubu

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.07.17. | 16:43

Srbin prošao u drugo kolo Vimbldona pošto mu je zbog povrede predao Martin Kližan. Za dva dana protiv Adama Pavlašeka, 131. igrača sveta

Novak ĐokovićNovak Đoković je posle samo 41 minuta igre obezbedio plasman u drugo kolo Vimbldona, naravno  zahvaljujući predaji povređenog Martina Kližana. Slovak je zbog bolova u listu bio primoran da pruži ruku trenutno četvrtom igraču sveta pri rezultatu 6:3, 2:0.

"Bilo je lepo vratiti se u kolevku tenisa. To je uvek posebno osećanje. Nadam se da ću igrati još puno mečeva ovde. Što se tiče samog susreta sa Kližanom, mogu reći da se niko nikada ne radujue kada mu protivnik preda zbog povrede, ali znalo se i pre meča da je imao problema. Želim mu sve najbolje i da se brzo oporavi", rekao je Đoković nakon meča.

Izabrane vesti

Bila je ovo "fraj vožnja" za našeg asa koji i pored toga što je vodio  nije oduševio. Ponovo je delovao nedovoljno ubedljivo za trostrukog šampiona najvećeg teniskog turnira na svetu i ako misli da se probije duboko u žreb, mora to mnogo bolje...

Naredni protivnik našem asu će biti malo poznati Adam Pavlašek. Čeh, koji zauzima 131. poziciju na ATP listi slavio je u prvom kolu protiv Amerikanca Ernesta Eskobeda sa 3:1 u setovima.

(foto: Action Images)

 

 


tagovi

VimbldonSrbijaSlovačkaNovak ĐokovićMartin KližanEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara