""
""

Novi Maradona sa Karpata stiže u Italiju - Fiorentina dovodi Hadžijevog sina

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.03.15. | 13:51

Sin Georgija Hadžija ima 16 godina, a ove sezone odigrao dve utakmice za prvi Vitorul, čiji je vlasnik i trener najbolji rumunski fudbaler svih vremena

Rumunija ima novog Hadžija, a sin legendarnog Maradone sa Karpata, Janis karijeru će najverovatnije nastaviti u ekipi Fiorentine. Iako ima tek 16 godina, Ljubičasti veoma ozbiljni u nameri da angažuju Hadžija juniora i skauti italijanskog kluba mesecima su ga pratili.

Izabrane vesti

Hadži igra na mestu ofanzivnog veziste, odnosno trekvartiste, trenutno je član Vitorula koji trenira njegov otac, a ujedno je i vlasnik tog kluba.

Nije bilo lako upravi Fiorentine da dođe do Hadžija, pošto je na tom putu morala da “otrese“ konkurenciju u vidu još nekoliko italijanskih klubova.

Hadži mlađi je ove sezone dva puta nastupao za seniorski tim Vitorula, a čelnici Fiorentine nadaju se da bi Janis mogao jednog dana da dosegne visine do kojih je došaop njegov otac.

Najbolji rumunski fudbaler svih vremena svojevremeno je igrao u Italiji od 1993. do 1995. godine, kada je bio član Breše. Posle toga otišao je u Barselonu, pa u Galatasaraj gde je završio karijeru.

(FOTO: Youtube printscreen) 


tagovi

VitorulSerija ARumunijameđunarodni fudbalJanis HadžiItalijaGeorgi HadžiFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara