""
""

Novi Sad se klanja šampionima: Doček ispred Spensa za heroje iz Lisabona!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 12:26

Odbojkaši Vojvodine bi trebalo da stignu u Srpsku Atinu oko 22 časa kada će im biti upriličen svečani doček zbog najvećeg uspeha srpske klupske odbojke

Vojvodina je dosanjala svoj evropski san u Lisabonu što njeni navijači znaju da cene! Odbojkašima Voše, novim šampionima Kupa izazivača, biće upriličen svečani doček na platou ispred njihove „kuće“, dvorane Spens u Novom Sadu! Igrači i stručni štab tima koji je osvojio jedini evropski klupski trofej u istoriji srpske odbojke trebalo bi da doputuju u Novi Sad oko 22 časa i odmah nakon toga trebalo bi da budu sprovedeni do platoa.

Izabrane vesti

Podsetimo, Lale su u prvom meču u glavnom gradu Vojvodine savladale Benfiku rezultatom 3:1, da bi u Lisabonu osvojile dva seta (3:2) koliko im je bilo dovoljno da ostvare najveći uspeh u svojoj istoriji. U timu trenera Strahinje Kozića nastupali su Stevan Simić, Lazar Kolarić, Čedomir Stanković, Borislav Petrović, Miloš Nadaždin, Milan Katić, Igor Jovanović, Nikola Peković, Veljko Petković, Dražen Luburić, Mihajlo Stanković i Miodrag Milutinov.

Heroji iz Lisabona bi trebalo da stignu na aerodrom u Budimpešti oko 18 časova, da bi u 22 sata konačno došli u Novi Sad gde će ih sugrađani pozdraviti kod platoa ispred dvorane Spens.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaOK VojvodinaKup CEVOdbojkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara