"Marko Momčilović protiv Fjorentine"
"Marko Momčilović protiv Fjorentine"

Novi Srbin u Steaui, 100.000 evra za potpis, plata 9.000 mesečno

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.01.16. | 17:00

Veliki izazov za Marka Momčilovića

Marko Momčilović protiv FjorentineNovak Martinović možda nije uspeo u Crvenoj zvezdi, ali ga se u Bukureštu i dalje sećaju po srčanoj odbrani saigrača posle fizičkog napada huligana Petrolula. A sada je šansu da se dokaže u posrnulom rumunskom velikanu dobio i Marko Momčilović.
"Sve ja završeno i potpisano", slavodobitno je izjavio prvi čovek Steaue Điđi Bekali posle teških pregovora.

Nekadašnji levi spoljni Javora u prestonicu Rumunije stiže iz Pandurija u koji je došao na leto 2013. godine i brzo postao jedan od nosioca igre. Panduri će na ime obeštećenja prihodovati 250.000 evra, a i 28-godišnji Leskovčanin može da bude zadovoljan finansijskim uslovima.
"Prezadovoljan sam. Napravio sam veliki korak napred u karijeri. Ambicije Steaue i moje su se poklopile i posle godinu dana uspeli smo da pronađemo najbolje rešenje. Veliku zahvalnost dugujem mom menadžeru Zoranu Đuriću i njegovom saradiniku Đorđu Gruboru, koji uradili ono što je najbolje za mene", rekao je Momčilović

Izabrane vesti

Naime, Momčilović će prema informacijama rumunskih medija mesečno zarađivati 9.000 evra, ali će samo za potpis ugovora biti nagrađen i bonusom od 100.000 evra.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SteauaRumunijaPanduriMarko MomčilovićLiga 1Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara