""
""

Novi Zvezdin napadač uzeo Rajkovićev broj

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.16. | 14:13

„Čast mi je što sam došao u veliki klub“, poručio Stefan Ilić

Zvezda je definitivno jača za još jednog igrača. Medijima je predstavljen član zlatne generacije sa Novog Zelanda i doskorašnji napadač subotičkog Spartaka Stefan Ilić.

Ambijent na stadionu Rajko Mitić za njega nije novost. Kao dečkić je jurio loptu na Marakani. Posle Partizana i Spartaka vratio se u prvi klub.
„Velika mi je čast što sam došao u naš najveći i najtrofejniji klub. Trudiću se da na treninzima pokažem što više, naporno ću raditi kako bih se nametnuo treneru. U karijeri sam igrao i levog i desnog veznog, ali najbolje se osećam kao napadač. Ipak, na treneru je da odluči na kojoj poziciji ću nastupati. Konkurencija u ekipi je jaka, ali ja sam mlad igrač i biće mi čast da učim od ovako velikih i uspešnih fudbalera. Poziv Crvene zvezde se ne odbija. Ovde sam bio kao jako mlad, dve godine sam trenirao u petlićima. Svakom igraču znači kada dođe u ekipu i poznaje saigrače od ranije. U Spartaku sam igrao sa Stefanom Miloševićem i Srđanom Plavšićem, poznajem Mihaila Ristića iz reprezentacije i još neke igrače“ rekao je Stefan Ilić.

Izabrane vesti

Zvezdino novo pojačanje nosiće broj 95 na dresu.
„Taj broj nosio je i Predrag Rajković koji mi je jako dobar drug. Izabrao sam ga i zato što je to moje godište“ završio je mladi napadač.

(Foto crvenazvezdafk.com)


tagovi

SuperligaStefan IlićSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara