""
""

Novo nemačko fudbalsko čudo - četiri gola i asistencija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.10.17. | 17:08

Panceri ne treba da brinu za budućnost

Nemačka je fudbalska sila broj jedan u reprezentativnom fudbalu. Aktuelni su prvaci sveta, pobednici Kupa konfederacija, a mlada reprezentacija je prvak Evrope. Selektor Joakim Lev je napravio takav sistem da može da sastavi dva podjednako jaka tima, većina reprezentativaca su stari između 20 i 26 godina, a Sami Kedira i Mario Gomez su jedini članovi nacionalnog tima koji su zagazili u četvrtu deceniju.

Izabrane vesti

S obzirom da ogroman broj reprezentativaca može da nosi dres Elfa i u narednih desetak godina, jasno je zašto Nemačka ne treba da brine. A konstatno se pojavljuju novi vunderkindovi nemačkog fudbala. Poslednji u nizu je Leverkuzenovo čudo od deteta Kai Haverc. Ovaj ofanzivni vezista ima samo 18 godina, član je Bajer Leverkuzena i porede ga sa Mesutom Ozilom.

Kakvu fudbalsku klasu poseduje, pokazao je danas u duelima omladinskih reprezentacija Nemačke i Belorusije. Mladi Nemci su slavili 5:1, a Haverc je postigao četiri gola i namestio jedan! Jedan je dao iz akcije, jedan iz slobodnjaka, a dva iz penala. Pride je i namestio gol Mejeru.

Haverc je najmlađi debitant i strelac u bundesligaškoj istoriji Leverkuzena i pitanje je dana kada će postati A reprezentatvac i želja većih i bogatijih klubova. Ko je rekao Bajern? 

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajer LeverkuzenNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara