"Nuri Sahin"
"Nuri Sahin"

Nuri Sahin: U Realu deset godina pričaju o desetoj tituli...

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.04.13. | 13:31

„To je pokazatelj koliko bi svima u klubu značio pehar Lige šampiona, ali istovremeno igračima stvara veliki pritisak", rekao je Turčin iz Borusije Dortmund

 

Nuri SahinTačno sedam dana pred gostovanje Reala u Dortmundu, Nuri Sahin je u odvojenim intervjuima madridskim dnevnicima Marki i Asu poručio kako bi Borusija mogla da profitira u polufinalu Lige šampiona zbog toga što se Kraljevi sočavaju sa strahovitim pritiskom.
U Realu deset godina pričaju o osvajanju desete titule prvaka Evrope. Na svakoj utakmici na Bernabeu navijači pevaju o tom jubilarnom trofeju. To je pokazatelj koliko bi svima u klubu značio pehar Lige šampiona, ali istovremeno igračima stvara dodatni, veliki pritisak. Mi to opterećenje nemamo“, konstatovao je prvotimac Milionera, koji je 2011. godine odigrao samo četiri utakmice za Real.

Izabrane vesti

Poslednji put Real je bio najbolji na kontinentu 2002. godine, dok Borusija, za koju Sahin igra kao pozajmljen fudbaler Liveprula, nije trijumfovala od 1997. Nade jednog kluba ugasiće se u polufinalu.
Biće to maltene finalne utakmice! Znam da su u Madridu totalno fokusirani na pripremu ovih duela, a po pitanju konačnog ishoda sve je otvoreno, oba tima igraju atraktivan i otvoren fudbal“.

Turčin je doveden na Bernabeu kao veliko pojačanje baš sa Vestfalena, međutim, povrede su ga omele da se dokaže u slavnom klubu.
Naučio sam dosta tokom vremena provedenog u Madridu, treninzi sa najboljim fudbaleirma sveta poput Ronalda, Benzeme i Iguaina su mi pomogli da unapredim svoju igru, ali navijači nisu mogli da me čekaju da ozdravim. Zato, kad se osvrnem, doneo sam dobru odluku što sam otišao“, zaključio je Sahin.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

Borusija DortmundEvropafudbalLiga šampionaNemackaNuri SahinReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara