""
""

Odležao silovanje pa hoće u reprezentaciju Velsa

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.10.16. | 21:08

U teoriji, to bi moglo da se desi već tokom novembarske utakmice sa reprezentacijom Srbije koja se igra u Kardifu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji

Čed Evans ne odustaje od reprezentacije Velsa! Samo nekoliko dana otkako je oslobođen optužbi za silovanje, 27-godišnji vezista je poručio da ga itekako zanima dres nacionalnog tima i da se nada pozivu selektora Krisa Kolmena.

Izabrane vesti

U teoriji, to bi moglo da se desi već tokom novembarske utakmice sa reprezentacijom Srbije koja se igra u Kardifu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Evans je u periodu 2008-2011 zabeležio 13 nastupa za Zmajeve, a prvi put je debitovao kao mladi fudbaler Mančester Sitija u kojem je gradio karijeru. Poslednje zvezdane trenutke doživeo je u sezoni 2011/12 kada je postigao 35 golova za Šefild Junajted, a u aprilu 2012.osuđen je na petogodišnju kaznu zatvora zbog silovanja 19-godišnje devojke u hotelskoj sobi.

Kazna mu je tokom leta umanjena, posle žalbe, a trećeligaš Česterfild angažovao je na početku sezone rehabilitovanog Evansa koji mu je uzvratio sa četiri pogotka na osam utakmica u uvodnom delu sezone. Ta forma daje mu nadu da će ponovo biti pozvan u reprezentaciju.
“Možda, u budućnosti, u zavisnosti od utakmica i golova, dobijem opet poziv u reprezentaciju Velsa. Prepustiću da moje igre i ponašanje na terenu govore umesto mene, pa da vidim dokle će to da me odvede”, istakao je Evans u intervjuu Dejli Mejlu.

Zanimljivo, on nije šutnuo fudbal pune četiri godine do ovog leta, a formu je održavao u teretani zatvora u Lankašajru, gde su mu dozvoljavali svakog dana i da trči po pola sata.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Čed EvansČesterfildMančester Sitimeđunarodni fudbalreprezentacija Velsareprezentativni fudbalRusija2018Vels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara