""
""

Oglasio se Stojke: Moj status se promenio, ali Partizan niko nije pominjao

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.01.17. | 16:21

Boravak srpskog reprezentativnog golmana u Beogradu razbuktao maštu navijača crno-belih, međutim, i iz kluba su potvrdili da njegov angažman nije u planu

Jedna objava na Tviteru navijača Notingem Foresta i saznanje da je Vladimir Stojković utorak proveo u Beogradu bili su dovoljni da se razbukta mašta Grobarima i da mnogi pomisle kako postoji mogućnost da reprezentativni golman opet zaduži dres Partizana.

Samo...

Izabrane vesti

Ne ide to baš tako lako. U stvari, ne ide uopšte, pošto je popularni Stojke u kratkotrajnoj poseti Srbiji iz potpuno drugih razloga.
Ovde sam privatno. Došao sam da završim neke poslove i verujete mi da sam i sam bio iznenađen kad su počele da se šire informacije o povratku u Partizan. Da razjasnim: o tome ni sa kim nisam pričao. Stvarno“, javio se Vladimir Stojković na poziv MOZZART Sporta.

Špekulacije o navodnom povraktu u Humsku, gde je za tri godine osvojio tri titule i jedan kup, počele su dan pošto je šef struke Notingema Filip Montaje odlučio da 33-godišnjeg Lozničanina izostavi iz ekipe za susret 25. kola Čempionšipa protiv Barnslija. Stojkovića nije bilo ni na klupi, međutim, imajući u vidu da je tek letos stigao na Siti graund i da ima ugovor koji Partizan nikako ne bi mogao da izjednači, izvesno je da će ostati među Šumarima. A poznavajući njegov karakter za očekivati je da se brzo vrati među stative nekadašnjeg dvostrukog prvaka Evrope.
Već sutra se vraćam za Englesku. Moj status se promenio posle nekoliko poraza, trener je odlučio da malo rotira ekipu, što je sasvim normalno i prirodno kad ne ide. Nažalost, vezali smo četiri neuspeha, ali verujem da za Notingem dolaze bolji dani“, dodao je Vladmir Stojković.

Podsetimo, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je želeo da vrati Stojkovića na Topčidersko brdo još prošle zime, međutim, pošto je reprezentativni golman bio pod ugovorom sa Makabijem iz Haife, to nije bilo moguće, pa je izbor pao na Bojana Šaranova. Da glasine o tome kako bi sad mogao da pojača ekipu Marka Nikolića nisu utemeljene na činjenicama, već prozvoljnim navijačim željama  - iako nema sumnje da bio bio najveće pojačanje u ovom prelaznom roku - potvrđuje i izjava Miloša Vazure.
Ne znam ništa o tome“, odgovorio je generalni direktor crno-belih na pitanje našeg portala da li postoji mogućnost da se Stojković vrati u Partizan.

To znači da crno-beli dalje nastavljaju u istom golmanskom sastavu koji je završio jesen: Filipom Kljajićem, Nemanjom Stevanovićem i Markom Jovičićem.

(FOTO: Star sport)


tagovi

ČempionšipEvropaNotingem ForestFK PartizanSrbijaSuperligaVladimri Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara