Osveta Ilijana Ilijeva...

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.05.18. | 10:36

Strateg Černog Mora se u neprijateljskim odnosima rastao s Lokomotivom, a danas ima priliku da se osveti šampionu iz 2004. godine za svu patnju preživljenu u Plovdivu

Nije se Ilijan Ilijev te 2016. godine rastao sa plovdivskom Lokomotivom u prijateljskim odnosima. Neslaganje sa vlasnikom Hristom Krušarskim dovelo je do otkaza, pa će Ilijev u polufinalnoj bici za plasman u Ligu Evrope imati priliku da se s klupe Černog Mora osveti šampionu iz 2004. za svu patnju preživljenu u Lokomotivi.

Černo More je u seriji od četiri pobede u Varni i sa ogromnom dozom samopouzdanja ugostiće rivala iz Plovdiva, čiji je minimalan cilj da se vrati kući sa postignutim golom, o čemu je uoči ovog duela govorio i trener gostiju Bruno Akrapović.

Izabrane vesti

Izbacila je Lokomotiva Slaviju u četvrtfinalu baraža, a zanimljivo je da je trijumf u Sofiji (0:3) bio prvi na strani još od martovskog  protiv današnjeg rivala. Što se tradicije tiče, u najvećem broju slučajeva kada se sretnu Černo More i Lokomotiva nema remija. Tako je bilo na 13 od 14 prethodnih međusobnih mečeva. 

Izuzev gore pomenutog neuspeha, Černo More je u poslednjih 15 godina na stadionu Tiča izgubio još samo tri duela. Dva su završena bez pobednika, dok su preostalih 14 pripala domaćinu.

Revanš je zakazan za tri dana u Plovdivu.

BUGARSKA 1 - POLUFINALE ZA PLASMAN U KVAL. ZA LIGU EVROPE (PRVI MEČ)

Sreda
18.00: (2,25) Černo More (3,10) Lokomotiva Plovdiv (3,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

 

 


tagovi

Bugarska 1sportsko klađenjeČerno MoreLokomotiva Plovdiv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara