""
""

Otpale obe Sloge, Borac i Bežanija jure baraž, gužva u opasnoj zoni!

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.05.14. | 19:33

Čačani su na svom terenu savladali Teleoptik sa 2:0 i zadržali dva boda prednosti u odnosu na Bežaniju, koja je minimalnim rezultatom savladala Sinđelić. Mladost iz Lučana u Kraljevu uzela bod (1:1), dok je Inđija na svom terenu demolirala ekipu iz Petrovca na Mlavi sa 3:0

Sloge iz Kraljeva i Petrovca na Mlavi zabeležile su nove poraze u Prvoj ligi Srbije i praktično se oprostile od borbe za treću poziciju, koja vodi u baraž za ulazak u Superligu. Za ta mesta u konkurenciji su ostali Borac i Bežanija, koji su osvojili po tri boda u 27. kolu.

Čačani su na svom terenu savladali Teleoptik sa 2:0 i zadržali dva boda prednosti u odnosu na Bežaniju, koja je minimalnim rezultatom savladala Sinđelić.

Izabrane vesti

Kraljevačka Sloga odigrala je 1:1 u Lučanima sa novim prvoligašem, dok je Inđija na svom terenu demolirala ekipu iz Petrovca na Mlavi sa 3:0.

Taj trijumf vratio je Inđiju u borbu za opstanak, iako su pobede zabeležile i druge dve ekipe sa samog dna tabele. Dolina je kod kuće savladala Proleter iz Novog Sada (2:1), dok je Timok nakon preokreta savladao BSK iz Borče (3:2).

Situacija na dnu tabele je izuzetno zakomplikovana, Teleoptik je prvi iznat crte i ima 31 bod, isto koliko i Smederevo i Dolina, dok Timok i Inđija imaju po bod manje.

P.LS – 27. KOLO:

Borac - Teleoptik 2:0 (0:0)            

Mladost L. – Sloga K. 1:1 (1:0)    

Dolina - Proleter NS. 2:1 (0:0)     

Smederevo - Jedinstvo U. 0:1 (0:0)         

Radnik S. – Metalac 1:1 (1:0)      

Timok – BSK 3:2 (1:2)     

Bežanija – Sinđelić 1:0 (0:0)         

Inđija - Sloga PM 3:0 (1:0)

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeBorac ČačakSloga Petrovac na MlaviSloga Kraljevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara