""
""

Oumaru i Balažic pauziraju sedam dana, opet se povredio Marko Jevtović

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.10.15. | 16:06

Saša Ilić sigurno propušta duel sa Čukaričkim

Rezultatski i finansijski Partizan je fantastično prošao u Nemačkoj, dobio je utakmicu protiv Augzburga, izbio na prvo mesto Grupe L Lige Evrope, zaradio još 360.000 evra, ali ostao bez trojice važnih fudbalera za utakmicu protiv Čukaričkog, u 12. kolu Superlige.

Crno-beli u duelu sa Brđanima, koji je odložen za ponedeljak u 19 časova, neće moći da računaju na Abubakara Oumarua, Gregora Balažica i Marka Jevtovića, koji su se pridužili od ranije odsutnom kapitenu Saši Iliću.
Abubakar mora da pauzira sedam dana zbog povrede zadnje lože zadobijene sredinom prvog poluvremena utakmice sa Augzburgom. Gregor Balažic je povredio list i sleduje mu sedam od deset dana mirovanja, dok su Marku Jevtoviću usled velikih napora oštećeni kolateralni ligamenti kolega, koji zahtevaju dve sedmice predaha“, reveriše dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Partizana, u izjavi za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Prema Rosićevim rečima, Saša Ilić neće biti spreman ni za duel sa Čukaričkim u ponedeljak, jer oseća bol u čašici kolena, posle udarca koji je dobio na treningu dva dana uoči duela sa Voždovcem.

U Partizanu veruju da će se sva četvorica povređenih igrača tokom reprezentativne pauze oporaviti za gostovanje Radniku, 14. oktobra u Surdulici.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaSrbijaSaša IlićpovredeFK PartizanMarko JevtovićIlija RosićGregor BalažicAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara