Bombonjera
Bombonjera

Ovako se na Bombonjeri dočekuju šampioni (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.05.18. | 13:50

Boka Juniors obranila titulu prvaka Argentine

Remi na gostovanju kod Himnazije La Plata otklonio je poslednju dilemu. Kolo pre kraja sezone, Boka Juniors je pobegla Godoj Kruzu na četiri boda i odbranila titulu prvaka Argentine, prvi put još od 2006. godine.

Sve skupa, 33. titula za giganta iz Buenos Ajresa, koji je sada na samo tri pehara zaostatka za najomraženijim gradskim rivalom, River Platom. A da sve bude još lepše za Bokine navijače, River je imao razočaravajuću sezonu i trenutno je tek 12. na tabeli.

Izabrane vesti

Dva puta je Boka, prvo Pablo Perez, pa Ramon Abila, stizala do prednosti, ali svaki put je domaćin uvzraćao, pa na kraju i pošteno nasekirao novog šampiona. Ipak, nije uspeo da postigne taj treći gol, pa je slavlje moglo da počne.

gallery

Doduše, prava fešta se odvijala nekih 60 kilometara dalje. Gostujućim navijačima nije bio dozvoljeno da prisustvuju utakmice, pa su za njih otvorene kapije kultne Bombonjere. Možete da volite ili ne volite taj klub, ali svi ćemo se saglasiti da su retki stadioni - ako uopšte postoje - na kojima može da se oseti ovakva atmosfera.

Veličanstven doček za šampiona!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Boka juniors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara