"Leon (levo) protiv Benzme"
"Leon (levo) protiv Benzme"

Pakao bivšeg napadača Reala - zbog greške lekara ne igra već 179 dana

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.11.17. | 09:25

Povreda kolena koja upropaštava karijeru

Leon (levo) protiv Benzme

Prošlo je tačno 179 dana otkako je Pedro Leon odigrao poslednji meč za Eibar. Bilo je to na Nou Kampu protiv Barselone. Fudbaler rodom iz Mursije tih dana je odigrao nekoliko utakmica sa bolom u kolenu, a pretpostavljalo se da će osam nedelja pauze rešiti problem.

Izabrane vesti

Međutim, lekari su mu savetovali operaciju, ubeđivali ga kako je to rutinski zahvat i da će se vratiti na teren taman u pripremnom periodu. Ali, ništa od toga se nije dogodilo.

Pedro Leon već pet meseci nije kročio na fudbalski teren, a neće ni u skorije vreme to uraditi, barem do februara. Neko je od lekara u Eibaru napravio veliku grešku u rehabilitaciji momka za kojeg je Real Madrid svojevremeno platio obeštećenje od 10.000.000 evra Hetafeu, ali se njegovo ime i prezime ne otkriva.

U suštini, trener Mendilibar svakog vikenda muku muči da sastavi tim zbog povreda, ali je prinuđen mora da štiti doktore koji rade i prekovremeno, pošto mu fudbalerima masovno stradaju kolena.

Povreda Pedra Leona je mnogo bolnija za Eibar jer su svi doktori podbacili i nisu uspeli da osposobe fudbalera koji je trebalo da bude garant za golove u Primeri. Zato ih čeka težak nastavak Primere, a u ponedeljak od 21 dočekuju Betis na svom terenu. Kvote za ovaj meč pogledajte OVDE

(FOTO: Action Images)   


tagovi

EibarPedro LeonPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara