""
""

Pancer divizija gazi tako moćno! Česi promašivali za sve pare (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.16. | 22:30

Nemačka lako demolirala Norvešku u Oslu sa 3:0 na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Aktuelni šampioni sveta samouvereno su krenuli u odbranu trofeja, a da bi se našli na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine moraće da prođu kroz kvalifikacije u zanimljivoj grupi C. Ali, kako su večeras izgledali u Oslu, gde su ubedljivo savladali Norvešku sa 3:0, stvarno puleni Jogija Leva nemaju nijedan razlog da sumnjaju da će tako i biti.

Izabrane vesti

Izgledali su moćno, samouvereno, a domaćinu nisu ostavili ni gram nade da bi nešto mogao da uradi.

Od starta su Nemci pritisli rivala, a posle zanimljivog rikošeta u šesnaestercu Norveške Tomas Miler je u 16. minutu doneo prednost gostima. Proradio je konačno večeras napadač Bajerna u nacionalnom timu posle sušnog izdanja na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, gde nije dao gol, a čitav posao Panceri su završili u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je mladi i večeras sjajni Džošua Kimih ispratio pas Milera i rutinski matirao golmana Jarštejna za 2:0. 

I u nastavku smo gledali dominantne Nemce, a čim je Tomas Miler u 61. minutu povisio na 3:0, kao da su namerno Panceri povukli ručnu. Nisu želeli da se iživljavaju nad objektivno slabijim rivalom, čuvali su snagu i štedili svoj arsenal za neke naredne utakmice kada će sigurno nastaviti da igraju prepoznatljivo i samouvereno.

Veliko razočaranje večeras priredili su Česi, koji za 90 minuta (posebno u drugom poluvremenu) ubiše Severnu Irsku, ali nisu uspeli da dođu do tog pobedonosnog gola. Nestvarno je kako je posle svih šansi na semaforu ostalo 0:0, mada je sjajno branio i iskusni Majkl Megavrn.

Nisu mu izlazili iz šesnaesterca fudbaleri Knedlički u finišu, a posebno će žaliti za onim zicerom Novaka koji je u 63. minutu neshvatljivo promašio gol sa pet metara. Obrukao se... Odlične šanse promašili su i Vaclav Kadlec, Milan Škoda i Ladislav Krejči u finišu, pa stvarno da muka uhvati one koji su večeras čekali keca.

GRUPA C - 1. KOLO

San Marino – Azerbejdžan 0:1 (0:1)
/Gurbanov 45/

Češka - Severna Irska 0:0

Norveška - Nemačka 0:3 (0:2)
/Miler 16,60, Kimih 45/

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Rusija2018reprezentativni fudbalreprezentacija Severne Irskereprezentacija NorveškeFudbalska reprezentacija Nemačkereprezentacija Češkemeđunarodni fudbalEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara