Parmina bombastična ideja: Prekida penziju Antonija Kasana

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.07.18. | 11:41

Generalni menadžer Luka Kara zagolicao navijače

Na oduševljenje pasioniranih ljubitelja italijanskog fudbala, Parma se vratila u najjači rang takmičenja. Želja im je da ove sezone obezbede opstanak i u tom cilju vrlo lako bi Krstaši mogli da aktiviraju bombu.

Generalni menadžer Parme Luka Kara negovestio je kako je klub blizu dovođenja legendarnog Antonija Kasana.
"Nismo završili sa transferima. Tražimo igrače sa iskustvom. Da li vraćamo Kasana iz penzije? Nikad ne reci nikad”, poručio je Kara.

Izabrane vesti

Kasano ima 36 godina, dres Parme nosio je do 2015.godine i ima sjajnu konekciju sa navijačima tog kluba. Na vrhuncu karijere igrao je za Real Madrid, da bi na kraju prošle sezone rekao zbogom fudbalu. Ipak, možda ga poziv Parme natera da se aktivira.

Tim sa stadiona Enio Tardini u sklopu priprema za predstojeću sezonu, koju će Parma početi sa minus pet bodova, odmeriće snage sa Sampdorijom (18.00).  Parma je pobedila Fođu (3:1) u prvoj i jedinoj proveri do sada, dok je Sampdorija, pored trijumfa nad amaterskom ekipom Selero Novele (15:0), remizirala sa trećeligašem FeralpiSalom (1:1), potom dobila Padovu (1:0). Ovo će biti prvi susret Sampdorije i Parme posle više od tri godine, kada su poslednji put odmerili snage u Seriji A.

Foto: Action Images


tagovi

Antonio Kasano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara