""
""

Partizan desetkovan, stadion u Surdulici rasprodat

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.10.15. | 09:35

Šampiona u krizi očekuje još jedan težak zadatak u sredu

Posle serije očajnih rezultata u domaćem prvenstvu, Partizan je imao desetak dana tokom reprezentativne pauze da se konsoliduje i prestroji redove. Minus u odnosu na Crvenu zvezdu je ogromnih 12 bodova i ako Partizan želi da odbrani titulu moraće da počne da ga topi već u sredu kada bi mogao da sa utakmicom više priđe večitom rivalu na devet bodova zaostatka i nada se kiksu Zvezde.

Izabrane vesti

To će moći da uradi samo pobedom na neugodnom gostovanju Radniku. Surdulica prvi put kao superligaš dočekuje Partizan, a stadion je već rasprodat. Potražnja za ulaznicama daleko prevazilazi kapacitet stadiona u Surdulici koji prima oko 4.000 navijača, a dolazak najavljuju i Partizanove pristalice iz Bugarske i Makeodnije.

Istovremeno, trener crno-belih Zoran Milinković koji je pod ogromnim pritiskom ima glavobolje kako da sastavi tim pred okršaj sa novim superligašem. Povrede i virusi su desetkovali tim crno-belih.
„Izvesno je da Oumaru i Balažic neće biti u konkurenciji za sastav. Oumaru je bio u reprezentaciji Kameruna i tamo se lečio, pa ćemo videti u kakvom je stanju, dok Balažic još nije spreman za najveće napore. Danas bi trebalo da bude jasnija situacija i oko Andrije Živkovića. Problem predstavljaju i virusi koji su oborili Miroslava Vulićevića i Alena Stevanovića“, rekao je za Novosti Partizanov klupski lekar, doktor Ilija Rosić.

Dobra vest je da su iz lakših povreda izašli Marko Jevtović i Saša ilić i da će najverovatnije biti spremni za vatren doček na jugu Srbije.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnikFK PartizanGregor BalažicAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara