"Miladin Stevanović"
"Miladin Stevanović"

Partizan menja štopera za Čuku: Gogua ne igra! Može li Stevanović da sačuva petu „nulu“?

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.03.16. | 10:41

„Za nas je ovo jedno od najtežih gostovanja u prvenstvu“, obazrivo će trener crno-belih Ivan Tomić pred gradski derbi na Banovom brdu (19 časova)

Miladin StevanovićDve promene u Partizanovom timu pred gostovanje Čukaričkom! Među stative crno-belih, posle meča pauze, vraća se Bojan Šaranov, ali to neće biti jedina rokada u odnosu na prethodni duel Kupa Srbije sa Spartakom. Šef stručnog štaba Ivan Tomić rešio je da „promeša“ i odbranu, pa će centralnog defanzivca, u paru sa Markom Jovanovićem, igrati - Miladin Stevanović!

Do promene je došlo usled saznanja da Sedrik Gogua trpi velike bolove u kolenu, još od finiša meča sa Voždovcem. Zimski novajlija je izdržao duel sa Subotičanima u sredu, ali kako problemi nisu rešeni, u dogovoru sa lekarskom službom, Tomić je odlučio da ga poštedi napora na Banovom brdu (19 časova, TV Arenasport 1) i umesto njega ne megdan ekipi Milanu Lešnjaku pošalje Stevanovića, koji je igrao 90 minuta na prolećnoj premijeri sa OFK Beogradom.

Izabrane vesti

Upravo je Tomić poveo sa sobom Stevanović zimus iz Teleloptika u prvi tim, ovaj mu se odužio dobrim radom na pripremama i korektnim izdanjima na pojedinim prijateljskim utakmicama, ali sad će letošnji prvak sveta sa Novog Zelanda biti na daleko težek ispitu. Da pomogne ekipi da i u petom meču sačuva „nulu“, pošto nije primila gol na dva susreta sa niškim Radničkim, Voždovcem i Spartakom.

Brašanac i Bojan Ostojić jesenas u HumskojDoduše, Čukarički deluje daleko ozbiljnije od svih pomenutih rivala.
Reč je o klubu koji je primer kako se organizovanim rukovođenjem i obezbeđenim finansijskim sredstivma može napraviti sistem. Ekipa Čukaričkog ima kontinuitet, dugo je zajedno, rezultati koje beleži nisu iznenađujući. Zato je za nas ovo jedno od najtežih gostovanja u prvenstvu“, oprezan je Ivan Tomić, trener Partizana.

Pogledajte sve kvote Kladionice MOZZART za duel Čukarički - Partizan. Meč se, inače, nalazi u ponudi Super 4+1 Trostrukog superpara što znači da ga možete odigrati po većim kvotama od onih iz redovne ponude.

Tomić će u malom gradskom derbiju, u kome crno-beli pobedom mogu i do drugog mesta, pod uslovom da Borac ne savlada Rad, ostati veran formaciji sa tri ofanzivna igrača u špicu, ali bez klasičnog napadača. Navalu će predvoditi Alen Stevanović (desno), Nemanja Mihajlović (levo) i opet Saša Ilić (centar).

S druge strane, Čukarički je naoštren, a iza sebe ima i dve pobede nad Partizanom. Obe po 1:0. U finalu Kupa i jesenas u prvenstvenom duelu u Humskoj 1.
Naše namere su pobedničke u svakoj utakmici. Naravno da poštujemo Čukarički pobede nad našim timom, ali one neće imati važnost pred večerašnji meč. Nadam se dopadljivoj fudbalskoj predstavii da će gledaoci moći da vide dinamičan fudbal“, dodao je Ivan Tomić.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik GoguaFK PartizanMiladin StevanovićIvan TomićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara