""
""

Partizanova poruka Grobarima: Kupite na vreme ulaznice za Jang Bojs, dođite u Hram

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.17. | 12:04

U Humskoj počele pripreme za, po svemu sudeći, ključni duel u Ligi Evrope

Zvanično 12.658 gledalaca. Prvi utisak - malo za klub Partizanovog renomea i značaj utakmice kakva je bila sa Skenderbegom. S druge strane, možda razumljivo ako se imaju u vidu mere predostrožnosti i tenzija koja je, hteli ili ne, morala da prati pripremu duela sa predstavkom Albanije.

Ali...

Izabrane vesti

Za okršaj sa Jang Bojsom, koji crno-belima može da donese evropsko proleće - prvi put posle 12 sezona - nadaju se u Humskoj 1 krcatim tribinama i snažnoj navijačkoj podršci. Zato su počele pripreme organizacioone pripreme za duel sa lideorm švajcarskog prvenstva koji je na programu 23. novembra od 21.05. Prvi potez je puštenje u prodaju ulaznica za meč četvrtog kola Grupe B Lige Evrope. Za početak podsretstvom Tiketlajna, po sledećim cenama:
- južna i severna tribina 1.000 dinara
- bočni delovi istoka i zapada 1.500 dinara
- centralni delovi istoka i zapada 2.000 dinara
- lože 6.000 dinara.

Kako naviode na crno-beloj strani Topčiderskog brda, prodaja je za početak organizovana u Tiketlajn prodavnici, u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigrup bolnice) na Novom Beogradu,  radnim danima od devet do 18 časova, a subotom od 10 do 16 sati.

Rezervacija i kućna dostava za pravovremenu kupovinu omogućena je posredstvom sajta Tiketlajna i telefona 011/20-30-570.
Molimo vas da imate u vidu da svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast i da će ulaznice glasiti na ime. Kupovina je moguća samo uz lični dokument i maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri. Kupite ulaznice na vreme, dođite u Hram“, stoji u poruci navijačima, objavljenoj na sajtu Partizana.

(FOTO: Star sport)


tagovi

GrobariJang BojsLiga EvropeFK PartizanSrbijaSuperligaulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara