""
""

Partizanova želja je bio Dauda, ali je on odbio ponudu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.02.15. | 09:38

Nigerijac iz Vitesea nije želeo da se vraća u Srbiju, pogotovo u dres najvećeg rivala svog bivšeg kluba

Odlazak Petra Škuletića u moskovsku Lokomotivu je upalio alarm u Partizanu. Klub je zaradio pare, ali je trener Nikolić pred sam nastavak prvenstva ostao bez najboljeg napadača i udarne igle. S obzirom da je prelazni rok u većini evropskih liga završen, teško je u minut do 12 naći adekvatnu zamenu. Izgleda da će to biti litvanski napadač Dejvidas Matulevičijus sa kojim cu crno-beli u završnim pregovorima.

Izabrane vesti

Ipak, Litvanac nije bio prva želja Partizana, već je to bio bivši golgeter Crvene Abiola Dauda. Partizan je želeo da dovede nigerijskog napadača iz Vitesea, sinoć su uspostavljeni kontakti sa njegovim menadžerom, ali je priča završena tek što je počela. Dauda je kategorično odbacio mogućnost da se preseli u Partizan. Zahvalio se na pozivu jer ne želi da se vraća u Srbiji, a pogotovo ne u redove večitog rivala. On je svestan kakva je finansijska situacija u srpskom fudbalu i da bi morao da se načeka za novac koji mu je obećan.

Dauda je imao odličan početak u holandskom i u jesenjem delu sezone je bio standardan u špicu i prvi strelac ekipe. Međutim u novoj godini, Daudina pozicija se promenila. Nigerijac je postao rezerva, sve ređe dobija minutažu i trenutno je tek treći, najčešće i četvrti izbor u napadu Vitesea. Želi da ode negde gde će igrati, ali nije želeo u Partizan. 

(FOTO: MN Pres)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanAbiola Dauda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara