""
""

Partizanu neće biti oduzeti bodovi, suspenzije za Vučelića i Mojsilovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.15. | 09:52

Disciplinci FSS rešili nekoliko teških slučajeva

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije rešila je neke od "najtežih slučajeva"! Najgore su, prema očekivanjima, prošli bivši trener Spartaka iz Subotice Stevan Mojsilović, odnosno potpredsednik Partizana Milorad Vučelić. Oni su kažnjeni suspenzijama. Takođe, odbijene su prijave večitih vezane za dve sporne utakmice koje su mogle da dovedu do oduzimanja bodova, piše Sportski žurnal. 

Izabrane vesti

Zbog medijskog prepucavanja sa Vučelićem i kršenja ugleda fudbalske organizacije Mojsilović neće moći da radi u naredna dva meseca i ako pronađe novi klub. Iz istih razloga iz fudbala je na mesec dana, uslovno godinu dana, ukoliko ponovi isti prekršaj, udaljen Milorad Vučelić.    

Da podsetimo, radi se o medijskom prepucavanju posle utakmice OFK Beograd - Spartak, kada su gosti na teren izveli drugi tim. 

Na istom sastanku članovi disciplinske komisije doneli su odluku da nema mesta za pokretanje postupka po prijavama generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, odnosno predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića. Vazurina prijava odnosila se na utakmicu OFK Beograd - Crvena zvezda (da domaćin nije igrao u najjačem sastavu), dok su se iz Zvezde pozivali na činjenicu da crno-beli nisu igrali u najjačem sastavu protiv Novog Paraza. Naravno, motiv je bio presuda FSS kojom su Spartaku oduzeti bodovi zbog izvođenja drugog tima na Karaburmi.

Sa Marakane su se možda nadali sličnom epilogu, ali komisija je prijavu odbacila kao neosnovanu i dala obrazloženje "da su crno-beli u Novom Pazaru igrali sa timom koji je tada bio aktuelan".

(foto: MN Press) 


tagovi

Svetozar MijailovićSuperligaStevan MojsilovićSrbijaFK PartizanMiloš VazuraMilorad VučelićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara